Πόσο κοστίζει ένα κλειδί αυτοκινήτου;

Πόσο κοστίζει ένα κλειδί αυτοκινήτου;

Μία από της πιο συχνές ερωτήσεις που απαντάμε ή τουλάχιστον προσπαθούμε να απαντάμε μέσα στην καθημερινότητα. Θα έλεγα ότι είναι γενικά μία από της πιο συχνές ερωτήσεις μας κάνετε.

Σίγουρα για να φτάσατε ως εδώ έχετε και εσείς την απορία πόσο θα κοστίσει να βγάλετε ένα αντίγραφο κλειδί για το όχημα σας. Αν και δεν υπάρχει μία απάντηση για να καλύψη όλες τις μάρκες και τις χρονολογίες των αυτοκινήτων, εγώ θα προσπαθήσω να σας λύσω εν μέρει την απορία. Σε κάθε περίπτωση ότι αναφέρω από τιμές παρακάτω θα είναι ενδεικτικές και το τονίζω θα ειναι “ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ”

Για να έχετε ακριβής τιμή για το κλειδί του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2102626416 και 6984944444. Να γνωρίζετε την ακριβής χρονολογία του αυτοκινήτου, την μάρκα και το μοντέλο. Έτσι θα μπορείτε να έχετε έγκυρες πληροφορίες για το κλειδί που θέλετε να αποκτήσετε αντίγραφο.

Όπως αναφέρω και παραπάνω η χρονολογία του αυτοκινήτου και η μάρκα καθορίζουν το κόστος.

Ενδικτηκά ένα αυτοκίνητο που είναι χρονολογίας από 1996 μέχρι και το 2010 ξεκινάει η τιμή για ένα αντίγραφο μόνο με immobilizer από 25€. Λόγω παλαιότητας σε κάποια αυτοκίνητα μπορεί να ξεκινάει από 30€ έως 40€. Αυτές οι ενδεικτικές τιμές είναι για κλειδί μόνο με immobilizer.

Στην περίπτωση τώρα που θέλετε αντίγραφο κλειδί με immobilizer και τηλεχειρισμό εκεί ενδεικτικά θα σας πω ότι ξεκινάνε από 70€ και άνω. Πολλές φορές σε κλειδιά τηλεχειρισμού για να έχετε ακριβείς τιμή μπορεί να είναι απαραίτητο να δούμε το κλειδί σας από κοντά.

Τώρα τα πιο καινούρια αυτοκίνητα από το 2010 και έπειτα για ένα αντίγραφο κλειδιού ενδεικτικά από 35€ και μπορεί να φτάσει μέχρι και 50€ ή 60€, κλειδί μόνο με immobilizer. Στην περίπτωση που θέλετε κλειδί με τηλεχειρισμό το κόστος κυμαίνεται από 75€ και άνω.

Σε πολύ καινούρια αυτοκίνητα, δηλαδή 2017 και έπειτα καλό είναι για την τιμή να μας φέρετε το κλειδί να το δούμε από κοντά για να μπορέσουμε να σας δώσουμε ακριβής τιμή.

Μερικά πράγματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν:

Όλα τα πράγματα έχουν ποιότητες, φροντίστε λοιπόν για την καλή ποιότητα κλειδιών για το αυτοκίνητο σας ή το μηχανάκι σας. Ένα χαμηλής ποιότητας τσιπ immobilizer όπως και ένα χαμηλής ποιότητας κλειδί θα προκαλέσει μελλοντικά προβλήματα στο όχημα σας.

Ακόμα κάτι που θα πρέπει να λάβετε υπόψη είναι τα μηχανήματα προγραμματισμού κλειδιών που συνδέονται στο όχημα σας θα πρέπει να είναι με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και πιστοποιημένα. Όχι αγνώστου προελεύσεως διότι πάλι μελλοντικά θα γίνει ζημιά στο όχημα σας.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε σχέση ποιότητας και τιμής! Όλα τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε για την αντιγραφή κλειδιών ειναι πιστοποιημένα και για οχήματα με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Πάντοτε για όποια απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε

Κλειδαράς Αφοί Λάσδα με αξιοπιστία και συνέπεια από το 1979!!

Πόσο κοστίζει ένα κλειδί αυτοκινήτου;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *