Κλειδιά αυτοκινήτου με immobilizer

Κλειδιά αυτοκινήτου με immobilizer

Θέλετε να αποκτήσετε ένα δεύτερο κλειδί για το αυτοκίνητο σας; Σας φτιάχνουμε άμεσα κλειδί για το αυτοκίνητο σας. Κλειδιά για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων με immobilizer και τηλεχειρισμό. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή εξ αρχής κλειδιών αν έχετε χάσει όλα τα κλειδιά σας. Επισκευάζουμε κλειδιά με τηλεχειρισμό που δεν λειτουργούν.

Αντιγραφή κλειδιού αυτοκινήτου με immobilizer και τηλεχειρισμό

Έχετε μόνο ένα κλειδί για το όχημα σας; Καλό θα ήταν άμεσα να φροντίσετε να αποκτήσετε ένα δεύτερο εφεδρικό κλειδί. Κλειδί εφεδρικό για το αυτοκίνητο σας μπορείτε να βγάλετε και μόνο με το immobilizer για λιγότερο κόστος αν το επιτρέπει και το αυτοκίνητο. Σε κάθε περίπτωση επιβάλλετε να έχετε ένα εφεδρικό κλειδί για το όχημα σας. Ένα δεύτερο κλειδί θα σας σώσει από πολλά επιπλέον κόστη αλλά και χρόνο. Σκεφτείτε να χάσετε το μοναδικό κλειδί που έχετε για το αυτοκίνητο σας, χωρίς κλειδί δεν έχετε αυτοκίνητο. Μπορείτε να αποφύγετε πολλά αν έχετε στην κατοχή σας ένα εφεδρικό κλειδί του οχήματος σας.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε εξειδικευμένους τεχνικούς με πολυετή πύρα στο χώρο των κλειδιών. Παραλάβετε άμεσα για το όχημα σας δεύτερο κλειδί μόνο με immobilizer ή και κλειδί με immobilizer και τηλεχειρισμό.

Αναλαμβάνουμε τις ακόλουθες εργασίες για τα οχήματα

Κόστος κλειδιών με immobilizer και τηλεχειρισμό

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το κλειδί του οχήματος σας μπορείτε να μας καλέσετε στο 2102626416 και 6984944444

Έχετε χάσει όλα τα κλειδιά του οχήματος σας;

One thought on “Κλειδιά αυτοκινήτου με immobilizer

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *