Κύλινδροι και κλειδαριές σε ομάδες με ίδιο κλειδί

Κύλινδροι και κλειδαριές σε ομάδες με ίδιο κλειδί

Τα συστήματα κλειδαριών και κυλίνδρων σε ομάδες με ίδιο κλειδί είναι η τέλεια λύση για να διαχειριστείτε εύκολα πολλές πόρτες.

Κάντε εύκολη την διαχείρηση πολλών πορτών με ένα κλειδί.

Υπάρχουν διάφορα συστήματα που δίνουν λύσεις σε επαγγελματικούς χώρους, εργοστάσια, εταιρείες, σχολεία κ.α.

Παρακάτω θα αναλύσουμε και θα δούμε όλα τα είδη master κλειδιού. Δείτε ποιο ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

GRAND MASTER KEY

Το σύστημα grand master key, είναι για να μπορείτε με ένα κλειδί να ανοίγετε μία ομάδα κυλίνδρων, αλλά παράλληλα θα υπάρχει και ένα master κλειδί που θα ανοίγει όλους τους κυλίνδρους. Είναι ένα πιο περίπλοκο σύστημα αλλά διευκολήνη πάρα πολύ την διαχήρηση μεγάλων κτιρίων. Για παράδειγμα είστε διευθυντής σε μία εταιρία που κάθε πόρτα έχει το κλειδί της, ο υπεύθυνος θα μπορεί να έχει στην κατοχή του ένα κλειδί master που θα ανοίγει όλες τις πόρτες.

MASTER KEY SYSTEM

Είναι ένα από τα πιο ιδανικά συστήματα που μπορεί να καλύψει ανάγκες σε σχολεία, επαγγελματικούς χώρους, κτήρια, νοσοκομεία. Με το master key μπορεί να ανοίγει κάθε κύλινδρος με το κλειδί του αλλά και ένα κλεδί που θα μπορεί να ανοίγει όλους τους κυλίνδορυς του κτηρίου.

COMMON ENTRANCE SYSTEM

Ένα ιδανικό σύστημα για διαμερίσματα σε πολυκατοικίες, κάθε ιδιοκτήτης θα μπορεί με την μία πλευρά του κλειδιού να ανοίξει όλους τους κοινόχρηστους χώρους όπως και την είσοδο της πολυκατοικίας και με την άλλη πλευρά του κλειδιού θα μπορεί ο κάθε ένας να ανοίξει το διαμέρισμα του. Περιορίζετε κατά πολύ τα κλειδιά που θα χρειάζεται να έχετε στην κατοχή σας.

KEYED ALIKE SYSTEM

Σχετικά το πιο απλό σύστημα, πολύ κύλινδροι ή πολλά λουκέτα να λειτουργούν με ίδιο κλειδί. Είναι ιδανικό για μια μονοκατοικία. Μπορείτε να με ένα μόνο κλειδί να διαχειριστείτε όλες τις πόρτες σας ακόμα και του εξοχικού σας. Κάντε εύκολη την διαχείρηση της μονοκατοικίας σας.

Παραπάνω είδατε όλους τους τύπους ίδιου κλειδιού, μπορείτε να καταλάβετε τι είναι πιο ιδανικό για εσάς, φυσικά είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο σύστημα για τις δικές σας ανάγκες.

Κύλινδροι και κλειδαριές σε ομάδες με ίδιο κλειδί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *