Ποια κλειδαριά να βάλω στην θωρακισμένη πόρτα μου

Πήρες την απόφαση να αλλάξεις την κλειδαριά της θωρακισμένης πόρτα σου αλλά τώρα ήρθε η ώρα να επιλέξεις νέου τύπου κλειδαριά. Θα πρότεινα αρχικά αν ακόμα δεν έχεις δει ή αν δεν έχεις καταλάβει τι είναι η κλειδαριά νέου τύπου για πόρτες θωρακισμένες να διαβάσεις το αντίστοιχο άρθρο που θα βρεις στο Blog τις ιστοσελίδας μας.

Παρακάτω θα σου πω τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων κλειδαριών, πως θα επιλέξετε κλειδαριά με βάση τις ανάγκες σας, καθώς και προτάσεις επιλογής κλειδαριών.

Τα βασικά

Οι νέες κλειδαριές αποτελούνται από 3 πράγματα: προστατευτικό defender, κύλινδρος, κλειδαριά κυρίως σώμα. Αυτά τα 3 πράγματα υπάρχουν σε διάφορες τιμές, ποιότητες και διαφορετικά επίπεδα ασφάλειας. Η γκάμα που υπάρχει στο εμπόριο είναι πραγματικά τεράστια.

Κλειδαριά κυρίως σώμα με γραναζωτή αθόρυβη λειτουργία, σύστημα μπλοκαρίσματος. Defender είναι αυτό που τοποθετήτε εξωτερικά της πόρτας και προστατεύει τον κύλινδρο από απόποιρα καταστροφής και διάρρηξης. Κύλινδρος είναι τα κλειδιά μας, τα βασικά χαρακτηριστικά για την επιλογή του είναι φυσικά και να είναι με ασφαλείας κλειδί, να είναι ποιοτικός, να διαθέτει κάποιο έστω μικρό βαθμό ασφάλειας.

Τα κριτήρια που πρέπει να σκεφτείτε

Για να κάνετε όσο το δυνατό καλύτερη επιλογή με βάση των χρημάτων που θέλετε να δώσετε, υπάρχουν κάποια βασικά κριτήρια που πρέπει να σκεφτείτε όπως ανάφερα και παραπάνω μην επιλέξετε κάτι ανώνυμο και πολύ φθηνό πακέτο διότι θα σας δημιουργήσει σε πολύ λίγο καιρό προβλήματα τα οποία θα σας κοστίσουν.

Επιλέξτε ποιότητα, αν δεν σας νοιάζει η ασφάλεια. Πόσο λειτουργεί αυτή η πόρτα δηλαδή είναι μία πόρτα εισόδου πολυκατοικίας; Εκεί σίγουρα η ασφάλεια είναι πιο δευτερεύον ζήτημα, σημαντικό είναι να έχετε ποιότητα διότι η πόρτα χρησιμοποιείτε πολλές φορές από πολλά άτομα μέσα στην ημέρα. Αν η πόρτα αφορά ένα διαμέρισμα εκεί θα μπορούσε η ασφάλεια και ποιότητα να είναι εξίσου σημαντική. Έχετε ένα διαμέρισμα προς ενοικίαση; Επιλέξτε κάτι πολύ ποιοτικό να μην έχετε προβλήματα με την πόρτα και όσο για την ασφάλεια μπορείτε να επιλέξετε κάτι πιο σε πιο μέτριο βαθμό. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα κριτήρια αλλά εδώ αναφέραμε τα πιο βασικά.

Η επιλογή πάντα καλό είναι να γίνετε όχι μόνο με βάση τις ανάγκες σας αλλά και με την σκέψη ότι κάνετε μία αλλαγή κλειδαριάς η οποία θα είναι για πολλά χρόνια, είναι μία πόρτα ασφαλείας, επιλέξτε τουλάχιστον ανάμεσα σε επώνυμα προϊόντα και όχι σε αγνώστου προελεύσεως.

Η διάρκεια ζωής των κλειδαριών είναι από 8 έως 15 χρόνια ανάλογα πάντα με την χρήση.

Πόσο κοστίζει η αναβάθμιση της θωρακισμένης με νέου τύπου κλειδαριά

Σίγουρα το κόστος διαφέρει πολύ ανάλογα με την επιλογή των κλειδαριών και όλων αυτών που αναφέραμε παραπάνω. Το κόστος ξεκινάει περίπου από τα 150€ και ανεβαίνουν, φυσικά υπολογίζετε ότι για να έχετε τουλάχιστον μία ποιότητα θα πρέπει να διαθέσετε τουλάχιστον 200 έως 220€ για αν είστε από τους ανθρώπους που τους ενδιαφέρει η ασφάλεια υπολογίζετε από 280€. Οι τιμές που αναφέρουμε είναι ενδεικτικές.

Σίγουρα υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις διότι υπάρχουν θωρακισμένες πόρτες οι οποίες οι κλειδαριά που διαθέτουν μπορεί να είναι μία πιο σπάνια ή μία διπλή κλειδαριά εκεί σίγουρα το κόστος είναι διαφορετικό. Το μεγαλύτερο ποσοστό των κλειδαριών ανήκουν στην κατηγορία των τιμών που αναφέρουμε και παραπάνω.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε κλειδαριά για την πόρτα σας, στο locksonline μπορείτε να δείτε μεγάλη γκάμα κλειδαριών νέου τύπου, τα χαρακτηριστικά τους και το κόστος. Αναλαμβάνουμε σε όλη την Αττική την τοποθέτηση κλειδαριών σε όλες τις θωρακισμένες πόρτες. Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας τεχνικός θα σας βοηθήσει άμεσα και με την επιλογή αλλά και να κλείσετε το ραντεβού σας.

Κλεδαράς Αφοί Λάσδα με αξιοπιστία και συνέπεια από το 1979.

Δείτε επίσης

Σετ κλειδαριών νέου τύπου για πόρτες θωρακισμένες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *