Χαμένα κλειδιά αυτοκινήτου η μηχανής

Χαμένα κλειδιά αυτοκινήτου η μηχανής

Είχατε μόνο ένα κλειδί για το όχημα σας και το χάσατε; Αρχικά θα σας πω το αυτονόητο ότι έπρεπε να είχατε εφεδρικό κλειδί για το όχημα σας. Όποτε στη περίπτωση που τώρα είστε χωρίς κλειδιά αυτομάτως θα επιλέξετε να βγάλετε απευθείας δύο κλειδιά.

Χαμένα κλειδιά αυτοκινήτου

Στα περισσότερα αυτοκίνητα η δυνατότητα κατασκευής του κλειδιού από εμάς γίνετε αυθημερόν. Αν δεν έχετε την δυνατότητα να μεταφέρετε το αυτοκίνητο σας μπορούμε να σας κατασκευάσουμε το κλειδί του αυτοκινήτου σας όπου έχετε μείνει. Όλα τα αυτοκίνητα χρονολογίας 1997 και μετά έχουν immobilizer. Η διαδικασία κατασκευής του κλειδιού έχει ως εξής: Το πρώτο μέρος είναι να γίνει η κατασκευή του μηχανικού κωδικού δηλαδή το κλειδί το μεταλλικό μέρος του κλειδιού που βάζατε για να ξεκλειδώσει, αφού κατασκευάσουμε το κλειδί στην συνέχεια θα πρέπει να γίνει ο προγραμματισμός του immobilizer. Αφού ολοκληρωθεί και ο προγραμματισμός το κλειδί θα είναι έτοιμο. Η διαδικασία μπορεί να διαφέρει στο κάθε αυτοκίνητο , αλλά πάνω κάτω η διαδικασία έχει όπως προαναφέραμε. Ο χρόνος που θα χρειαστεί να γίνει η κατασκευή του κλειδιού είναι από 1-5 ώρες ανάλογα την μάρκα και την χρονολογία του αυτοκινήτου.

Τι θα κοστίσει η κατασκευή του κλειδιού

Το κόστος καθορίζετε από 3 παράγοντες:

  1. Την μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου
  2. Την χρονολογία
  3. Όλες οι κλειδαριές του αυτοκινήτου σας να λειτουργούν με το ίδιο κλειδί (να μην είχατε δηλαδή άλλο κλειδί για την πόρτα και άλλο για τον διακόπτη
  4. Η επιλογή του κλειδιού που θέλετε, θέλετε δηλαδή κλειδί απλό μόνο με immobilizer ή να είναι και με τηλεχειρισμό

Όλα τα παραπάνω θα καθορίσουν το κόστος για την κατασκευή του κλειδιού σας εξ αρχής.

***Πότε μην αμελείτε και μην ρισκάρετε να είστε μόνο με ένα κλειδί για το όχημα σας.

Χαμένα κλειδιά μηχανής

Η κατασκευή του κλειδιού στην περίπτωση που χάσατε το μοναδικό κλειδί που είχατε θα γίνει αυθημερόν. Πάντα υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής του κλειδιού όπου έχει μείνει το μηχανάκι σας αλλά είναι καλύτερα να μεταφέρετε το μηχανάκι σας στο μαγαζί μας για να του κατασκευάσουμε κλειδί. Στην περίπτωση που δεν έχει immobilizer ερχόμαστε σας ξεκλειδώνουμε τη μηχανή και την μεταφέρετε στο μαγαζί μας όπου και θα σας κατασκευάσουμε το κλειδί σας.

Είτε έχετε μηχανή είτε έχετε αυτοκίνητο αν δεν έχετε κανένα κλειδί καλέστε μας και άμεσα θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Αν πάλι πέσατε τυχαία σε αυτό το άρθρο και είστε μόνο με ένα κλειδί τότε άμεσα φροντίστε να αποκτήσετε ένα εφεδρικό κλειδί πριν μείνετε χωρίς κλειδί. Σκεφτείτε ότι αν χάσετε να τα κλειδιά σας είναι σαν να μην έχετε όχημα.

Χαμένα κλειδιά αυτοκινήτου η μηχανής

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *