Ηλεκτρονική κλειδαριά για θωρακισμένη πόρτα

Ηλεκτρονική κλειδαριά για θωρακισμένη πόρτα

Κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος ή αλλιώς ηλεκτρομηχανικές κλειδαριές. Μας δίνουν ασφάλεια όλο το 24ωρο. Σας έχω αναφέρει πολλές φορές πως δυστυχώς μία πόρτα ξεκλείδωτη δεν αποτελεί ασφάλεια. Ένας συχνός στόχος των διαρρηκτών είναι η πόρτες εισόδου πολυκατοικιών διότι είναι ξεκλείδωτες και ανοίγουν σε δευτερόλεπτα χωρίς θόρυβο. Η πόρτα εισόδου θα πρέπει να είναι πάντα ασφαλισμένη, για αυτό η λύση είναι η κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος. Πόρτα πάντα κλειδωμένη και ασφαλισμένη. Αν δεν καταφέρει κάποιος κακόβουλος να ανοίξει την πόρτα εισόδου αυτομάτως είστε όλοι πιο ασφαλείς και στα διαμερίσματα σας.

Σας αφορά όλους η ασφάλεια στην πολυκατοικία.

Πάμε να δούμε τώρα αρχικά πληροφορίες για το πως λειτουργεί. Η λειτουργία της είναι απλή και εύκολη. Κάθε φορά που η πόρτα κλείνει η πόρτα κλειδώνει αυτόματα, για να βγείτε έξω υπάρχει εσωτερικό μπουτόν που το πατάτε και ξεκλειδώνει αυτόματα η πόρτα. Για να μπείτε αρχικά μπορείτε να μπαίνετε με το κλειδί σας, υπάρχει όμως και η δυνατότητα να μπει accese control αν το θέλετε. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος η πόρτα παραμένει κλειδωμένη, φυσικά και δεν εγκλωβίζεστε σε καμία περίπτωση, η κλειδαριά μπορεί να λειτουργεί κανονικά με το κλειδί. Για αυτό και η κλειδαριά ονομάζετε ηλεκτρομηχανική κλειδαριά. Λειτουργεί σε κάθε κατάσταση και το κλειδί της μηχανικά.

Όταν σας χτυπά κάποιος το κουδούνι κανονικά πατώντας το υπάρχον θυροτηλέφωνο σας η πόρτα ξεκλειδώνει και κλείνοντας την πόρτα η κλειδαριά θα ξανά κλειδώσει, Αν για κάποιο λόγο πατήσετε το κουδούνι και δεν εισέλθει κάποιος μετά από κάποια δευτερόλεπτα η κλειδαριά θα ξανά κλειδώσει μόνη της.

Η κλειδαριά αυτόματου κλειδώματος είναι με το μικρό κλειδί, είναι δηλαδή η νέου τύπου. Στην περίπτωση που η πόρτα σας είναι με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου θα πρέπει να γίνει ολική αλλαγή στην κλειδαριά. Μπορείτε να δείτε σχετικό άρθρο στο site μας που εξηγούμε την αναβάθμιση της θωρακισμένης πόρτα η οποία είναι με μεγάλο κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου αφήνω link για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες και να πάρετε επιπλέον πληροφορίες https://locksonline.gr/kleidaries-gia-thorakismenes-portes/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αν θέλετε προσφορά για την πόρτα σας θα πρέπει να μας στείλετε φωτογραφίες από την πόρτα σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *