Πρόσθετη κλειδαριά ασφαλείας σε πόρτα σιδερένια

Πρόσθετη κλειδαριά ασφαλείας σε πόρτα σιδερένια

Δεν είναι λίγες οι φορές που στόχος των διαρρηκτών γίνονται πόρτες από αποθήκες που συνήθως είναι σιδερένιες. Αλλά δεν παύει να υπάρχουν σπίτια που έχουν σιδερένια πόρτα και δεν έχουν την δυνατότητα να βάλουν μία πόρτα ασφαλείας. Φυσικά σιδερένιες πόρτες μπορεί να υπάρχουν ακόμα και σε είσοδο.

Μία σιδερένια πόρτα λόγο μετάλλου “αν έχει σωστή κλειδαριά” δεν είναι τόσο εύκολη να παραβιαστεί. Σκεφτείτε λοιπόν να έχετε και μία δεύτερη πρόσθετη κλειδαριά. Αμέσως με μία δεύτερη κλειδαριά οι πιθανότητες να πέσετε θύμα διάρρηξης είναι πολύ μικρές.

Αυξάνετε την ασφάλεια σας στο μέγιστο. Έχουμε αναφέρει πολλές φορές όπως σε διάφορα άρθρα που ανεβάζουμε με κανόνες ασφάλειας πως αυτό που θα κρατήσει το διαρρήκτη έξω από την περιουσία σας είναι ο χρόνος. Όσο περισσότερο χρόνο κάνει να ανοίξει μία πόρτα τόσο πιο πιθανό είναι πως ο κλέφτης θα την αφήσει και θα φύγει.

Η πρόταση μας λοιπόν για να ασφαλίσετε μία πόρτα σιδερένια είναι να τοποθετήσουμε κλειδαριά ασφαλείας πρόσθετη. Τοποθετείτε στο ύψος του ματιού όπως κοιτάτε την πόρτα. Είναι μία πολύ καλή λύση για να αυξήσετε κατά πολύ την ασφάλεια σας.

Σίγουρα θα αναρωτιέστε το κόστος, είναι μία αρκετά οικονομικοί λύση. Οι κλειδαριά που είναι κατάλληλη για μία σιδερένια πόρτα το κόστος της δεν ξεπερνάει τα 35,00€.

Αν είστε στη Αττική μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση. Με χρέωση τοποθέτησης ανάλογα την περιοχή που είστε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2102626416 και 6984944444 και να σας λύσουμε άμεσα όλες τις απορίες που έχετε.

Κλειδαράς Αφοί Λάσδα. Είναι υποχρέωση μας να μην αφήσουμε τους διαρρήκτες να λεηλατήσουν την περιουσία σας.

Κλειδαράς Αφοί Λάσδα κοντά σας από το 1979 με αξιοπιστία και συνέπεια!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *