Κλειδαριά αυτόματου κλειδώματος για πόρτα ξύλινη απλή

Κλειδαριά αυτόματου κλειδώματος για πόρτα ξύλινη απλή

Θέλετε ασφάλεια στην πόρτα εισόδου. Γνωρίζετε ότι μία πόρτα ξεκλείδωτη δεν αποτελεί ασφάλεια. Πλέον έχει αρκετά χρόνια που όλο και περισσότερο επιλέγουν κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος ειδικά σε πότες εισόδου πολυκατοικιών. Μία πόρτα ξεκλείδωτη ανοίγει χωρίς κανένα θόρυβο και κλάσματα του δευτερολέπτου. Αυτό κάνει τις πόρτες εισόδου να γίνονται στόχος των διαρρηκτών λόγο του ότι επί το πλείστον είναι ξεκλείδωτες.

Μία κλειδαριά αυτόματου κλειδώματος θα σας προστατέψει από την διάρρηξη. Γνωρίζετε ότι αν η πόρτα εισόδου είναι κλειδωμένη αυτομάτως προστατεύετε και τα διαμερίσματα που βρίσκονται μέσα στην πολυκατοικία.

Σε αυτό το άρθρο σκοπός είναι να κατανοήσετε κάποια βασικά χαρακτηριστικά, τρόπο λειτουργίας αλλά και να απαντήσουμε τα πιο συχνά σας ερωτήματα που έχετε. Δείτε λοιπόν παρακάτω, αν εξακολουθείτε να έχετε απορίες το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα είναι χαρά μας να σας λύσουμε τυχόν απορίες που έχετε.

Πως λειτουργεί η κλειδαριά αυτόματου κλειδώματος;

Η λειτουργία είναι απλή και κατανοητή από όλες τις ηλικιακές ομάδες ανθρώπων. Κάθε φορά που η πόρτα κλείνει η κλειδαριά κλειδώνει αυτόματα. Από μέσα για να βγείτε έξω έχει την λειτουργία πανικού, που σημαίνει απλά κατεβάζοντας το χερούλι η κλειδαριά θα ξεκλειδώσει αυτόματα. Για να μπείτε μέσα υπάρχουν πολύ τρόποι: Ο πρώτος και βασικός τρόπος είναι κλασικά με το κλειδί όπως θα ξεκλειδώνατε με την απλή μηχανική κλειδαριά. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι, όπως να προστεθεί access control, να ανοίξει δηλαδή με κάποιο κωδικό ή με κάρτα. Αυτό έχει να κάνει με το τι βολεύει εσάς καλύτερα. Όταν έρχεται κάποιος επισκέπτες ή κάτι που έχετε παραγγείλει πατώντας το υπάρχουν θυροτηλέφωνο σας η κλειδαριά ξεκλειδώνει αυτόματα και φυσικά κάποιος που κάθε φορά κλείνει την πόρτα η κλειδαριά κλειδώνει αυτόματα.

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος τι θα συμβεί

Σε περίπτωση που συμβεί διακοπή ρεύματος, σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να εγκλωβιστείτε μέσα. Όταν συμβεί διακοπή ρεύματος η κλειδαριά παραμένει κλειδωμένη. Για να βγείτε από μέσα έξω πολύ απλά κατεβάζοντας το χερούλι η κλειδαριά ξεκλειδώνει αυτόματα, η κλειδαριά θα ξεκλειδώσει αυτόματα είτε υπάρχει ρεύμα είτε όχι. Με την διακοπή ρεύματος δεν λειτουργούν τα θυροτηλέφωνα όπως αυτό συμβαίνει και τώρα αν γίνει διακοπή. Σε καμία περίπτωση η πόρτα δεν θα μείνει ξεκλείδωτη αλλά και εσείς σε κάθε περίπτωση μπορείτε να βγείτε έξω.

Σε περίπτωση πυρκαγιάς υπάρχει κίνδυνος εγκλωβισμού;

Φυσικά και δεν μπορείτε να εγκλωβιστείτε μέσα διότι η κλειδαριά είναι ηλεκτρομηχανική σε κάθε περίπτωση λειτουργεί άμεσα είτε όπως αναφέραμε παραπάνω κατεβάζοντας το χερούλι από την μέσα μεριά της πόρτας η κλειδαριά ξεκλειδώνει αυτόματα. Όσες πιθανότητες έχετε να εγκλωβειτέιτε μέσα και την απλή μηχανική κλειδαριά άλλες τόσες πιθανότητες έχετε και με την ηλεκρομηχανική κλειδαριά. Οπότε μην ανυσυχείτε δεν υπάρχει περίπτωση εγκλωβισμού. Όλες οι κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος που έχουν η επώνυμες εταιρίες έχουν πιστοποιηθεί από αρμόδια υπουργεία και έχουν όλες τις πιστοποιήσεις για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πόρτες εισόδου χωρίς κανένα απολύτως κίνδυνο.

Ερώτηση συχνή από όλους:

Πόσο κοστίζει μία κλειδαριά με αυτόματο κλείδωμα για ξύλινη πόρτα.

Το κόστος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περίπτωση της κάθε πόρτας. Υπάρχνουν αρκετοί παράγοντες για να έχετε μία τιμή για την δική σας πόρτα.΄Πάντοτε υπάρχει η δυνατότητα να σας δώσουμε προσφορά με φωτογραφία από την πόρτα σας. Ωστόσο για είστε ακόμα εδώ και να διαβάζετε αυτό εδώ το άρθρο θα έχετε την απορία που κυμαίνονται οι τιμές.

Θα σας πως στο περίπου ότι το κόστος για μία ξύλινη πόρτα εισόδου θα κοστίσει από 300,00€ ‘εως 400,00€. ΟΙ τιμές που αναφέρουμε είναι κατά προσέγγιση. Θα σας ξανά τονίσω πως για να έχετε μία τιμή για την δική σας πόρτα θα πρέπει να γνωρίζουμε λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν να κάνουν με τις ανάγκες σας αλλά και την πόρτα σας. Για να έχετε μία προσφορά για την δική σας πόρτα καλό είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *