Κλειδαριές για θωρακισμένες πόρτες

Κλειδαριές για θωρακισμένες πόρτες

Κλειδαριές νέας γενιάς για πόρτες θωρακισμένες. Αρχικά οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας λειτουργούσαν με κλειδαριές με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου. Η τεχνολογία άλλαξε τα τελευταία χρόνια. Έχει έρθει πλέον το μικρό κλειδί με προστατευτικό σύστημα defender. Σίγουρα κάτι θα έχετε ακούσει ή κάποιος γνωστός θα την έχει αντικαταστήσει με νέου τύπου με μικρό κλειδί

Είναι γεγονός πλέον ότι οι κλειδαριές που είχαν οι θωρακισμένες πόρτες δεν προσφέρουν ασφάλεια. Το κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου στην θωρακισμένη πόρτα υπήρχε 30 χρόνια. Πολλά τα χρόνια, πολύ οι διαρρήκτες που της μελέτησαν όλα αυτά τα χρόνια και βρήκαν τρόπους να μπορούν να τις ανοίγουν χωρίς θόρυβο και σε πολύ λίγο χρόνο. Πολλές φορές σας έχω αναφέρει ότι η ασφάλεια βασίζετε στο χρόνο. Σε πόσο χρόνο δηλαδή ανοίγει μία κλειδαριά σε διάρρηξη. Είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για να μείνει ο κλέφτης έξω από το σπίτι σας.

Επιπλέον θα σας πω ότι ο χρόνος ζωής της κλειδαριάς θωρακισμένης πόρτας είναι από 10 έως και 15 χρόνια ανάλογα με την χρήση. Πριν χαλάσει τελείως συνήθως προειδοποιεί, ξεκινάει και μαγκώνει και δεν λειτουργεί σωστά. Μην περιμένετε να μπλοκάρει τελείως διότι μετά για αν ανοίξει το κόστος δεν θα είναι μικρό. Αποφύγετε τα επιπλέον κόστη, αποφύγετε να μπλοκάρει η κλειδαριά στην πόρτα σας. Μην αμελείτε την αλλαγή της κλειδαριάς σας.

Συχνά ακούω την λέξη δεν με ενδιαφέρει η ασφάλεια, καθημερινά καλούμαστε να ανοίξουμε πόρτα που έχει μπλοκάρει ή να πάμε σε διάρρηξη. Είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα αλλά και η εικόνα σε ένα σπίτι όταν καταφέρουν να το παραβιάσουν. Πέρα από την κλοπή πολύτιμων αντικειμένων κάνουν το σπίτι άνω κάτω. Είναι πολλά τα κακά να γίνει παραβίαση του ιδιωτικού σας χώρου. Μην το επιτρέψετε, μπορείτε να προβλέψετε και να αλλάξετε την κλειδαριά σας πριν συμβεί το κακό.

Κλειδαριές με σύστημα DEFENDER και μικρό κλειδί ασφαλείας

Ο κλειδαριές νέου τύπου αποτελούνται από 3 πράγματα, σε αντίθεση με την παλιά που αποτελείτε μόνο από το κυρίως σώμα. Ποια είναι τα 3 πράγματα; Είναι το κυρίως σώμα, κύλινδρος και το προστατευτικό DEFENDER που προστατεύει το κύλινδρο από παραβίαση. Το κυρίως σώμα είναι γραναζωτής λειτουργείας, προσφέρει αθόρυβη λειτουργία, ευκολία αλλά και ασφάλεια. Το κυρίως σώμα της κλειδαριάς διαθέτει το καταπέλτη, δηλαδή αν επιχειρήσει κάποιος να παραβιάσει την πόρτα σας με κλειδωμένη την κλειδαριά σας, ενεργοποιείτε ο καταπέλτης της κλειδαριάς και μπλοκάρει τους πίρους ώστε να μην μπορεί να ξεκλειδώσει. Στην επιλογή κυλίνδρου έχετε πολλές επιλογές που θα της αναλύσουμε σε άλλο άρθρο, αλλά μπορείτε να επιλέξετε κύλινδρο σύμφωνα με το επίπεδο ασφάλειας και ποιότητας που θέλετε στην πόρτα σας, το ίδιο ισχύει και για το προστατευτικό DEFENDER που πάει εξωτερικά της πόρτας και καλύπτει το κύλινδρο ώστε να μην μπορεί να παραβιαστεί.

Υπάρχουν πολλές επιλογές τόσο στον κύλινδρο όσο και στο Defender ( προστατευτικό κυλίνδρου) αυτό είναι στη δική σας επιλογή. Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα πακέτο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες στην ασφάλεια και στο οικονομικό κομμάτι. Να αναφέρω πως ξεκινάνε από 180€ και ανεβαίνουν διότι υπάρχουν διάφορες ποιότητες και στα 3 κομμάτια που θα επιλέξετε. Θα ακούσετε διάφορες τιμές, το θέμα είναι να είναι αξιόπιστο το πακέτο που θα φτιάξετε. Αξιόπιστο και στην ασφάλεια αλλά και στην ποιότητα. Πολύ σημαντικό η ποιότητα αλλά και το επίπεδο ασφάλειας. Είναι θωρακισμένη πόρτα, μην επιλέγετε τα πιο οικονομικά πράγματα για την πόρτα σας διότι στην πορεία θα έχετε να αντιμετωπίσετε αλλά πολλά προβλήματα.

Συμβουλή

Επιλέξτε επώνυμες κλειδαριές, πέρα από την ασφάλεια αν αυτό που θα επιλέξετε δεν έχει ποιότητα τα πράγματα θα είναι χειρότερα από το να αφήνατε την παλιά κλειδαριά. Χαμηλής ποιότητας πράγματα στην πόρτα σας σημαίνει να μην μπορείτε να έχετε αντικλείδι αν χρειαστείτε, η πόρτα να παραβιάζεται πιο γρήγορα και πιο αθόρυβα από την παλιά κλειδαριά και επίσης χαμηλής ποιότητας κλειδαριές θα χαλάσουν πάρα πολύ γρήγορα και να πάνε χαμένα τα χρήματα σας και ξανά θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγή. Κάντε λοιπόν την επιλογή της κλειδαριάς με πρώτο και βασικό κριτήριο την ποιότητα και πόσα χρόνια θα αντέξει με άρτια λειτουργία. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους, σε κανέναν δεν περισσεύουν χρήματα. Καμία φορά όμως καλύτερα να διαθέσεις κάτι παραπάνω για να γλυτώσεις τα επιπλέον χρήματα και κόπο. Μην επιλέγετε λοιπόν ανώνυμες κλειδαριές ακόμα και αν δεν σας ενδιαφέρει η ασφάλεια επιβάλετε να σας ενδιαφέρει η ποιότητα και η άρτια λειτουργία για πολλά χρόνια και να μην χρειάζεται κάθε λίγο και λιγάκι μάστορα η πόρτα σας.

Ελάτε στο κατάστημα μας, θα μπορείτε να δείτε από κοντά όλες τις νέες κλειδαριές, μεγάλη ποικιλία κυλίνδρων και DEFENDER. Μαζί θα συζητήσουμε και θα βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς, μπορούμε να σας λύσουμε όλες τις απορίες σας, μπορείτε να δείτε και μόνοι σας τις διαφορές και όλες τις επιλογές που έχετε.

Η προτεραιότητα μας είναι η ασφάλειας. Φροντίζουμε να μαθαίνουμε και να εξελισσόμαστε με τις νέες τεχνολογίες στις κλειδαριές. Σκοπός μας και προτεραιότητας μας είναι να είμαστε πολύ πιο μπροστά από τους κλέφτες, να μην πέσετε θύμα πότε στους επιτήδειους κλέφτες. Συμβουλευτείτε μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *