Κλειδαριά αυτόματου κλειδώματος για πόρτα σιδερένια

Κλειδαριά αυτόματου κλειδώματος για πόρτα σιδερένια

Το αυτόματο κλείδωμα αποτελεί πλέον την κορυφαία επιλογή για τις πόρτες εισόδου. Μία πόρτα ξεκλείδωτη δυστυχώς δεν αποτελεί ασφάλεια. Στόχος των διαρρηκτών είναι και οι πόρτες εισόδου πολυκατοικιών. Είναι ένας εύκολος στόχος διότι έχουν να κάνουν με πόρτα την οποία είναι ξεκλείδωτη με αποτέλεσμα να μπορούν να την ανοίξουν αθόρυβα σε δευτερόλεπτα.

Η λύση για να είστε ασφαλείς είναι η κλειδαριά αυτόματου κλειδώματος, πόρτα κλειδωμένη 24 ώρες χωρίς φυσικά να χρειάζεται να την κλειδώνετε ή να την ξεκλειδώνετε όταν κάποιος σας χτυπήσει το κουδούνι.

Στις πολυκατοικίες συχνά υπάρχει το χαρτάκι στην πόρτα που λέει : Να κλειδώνετε την πόρτα! Λίγοι είναι αυτοί που θα το κάνουν. Είναι δύσκολο να κλειδώνεις και όταν κάποιος επισκέπτης είναι να έρθει ή αν κάτι παραγγείλεις να πρέπει να κατέβεις να ξεκλειδώσεις. Η λύση για όλα αυτά είναι οι κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος.

Πόρτα πάντα κλειδωμένη, απλή και απροβλημάτιστη λειτουργία, εύκολο αυτόματο ξεκλείδωμα.

Τρόπος λειτουργίας

Ο τρόπος λειτουργείας της κλειδαριάς είναι πολύ απλή και εύχρηστη από όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Κάθε φορά που η πόρτα κλείνει κλειδώνει αυτόματα. Για να βγείτε έξω η κλειδαριά έχει λειτουργία πανικού, που σημαίνει κατεβάζοντας το χερούλι η κλειδαριά ξεκλειδώνει αυτόματα. Για να μπείτε απλά με το κλειδί σας όπως κάνατε μέχρι τώρα με την μηχανική σας κλειδαριά. Όταν κάποιος σας χτυπήσει το κουδούνι, με το υπάρχον θυροτηλέφωνο σας η κλειδαριά ξεκλειδώνει για να μπει ο επισκέπτης.

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος τι θα γίνει;

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα σας είναι τι θα συμβεί αν έχουμε διακοπή ρεύματος.

Σε περίπτωση που θα συμβεί διακοπή ρεύματος η κλειδαριά παραμένει κλειδωμένη, σε καμία περίπτωση δεν εγκλωβίζεστε μέσα κανονικά κατεβάζοντας από την μέσα μεριά το χερούλι βγαίνετε και να για μπείτε κανονικά με το κλειδί σας. Για αυτό το λόγο η κλειδαριά ονομάζετε ηλεκτρομηχανική. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να λειτουργήσει κανονικά με το κλειδί. Το μόνο που δεν λειτουργεί σε διακοπή ρεύματος είναι το θυροτηλέφωνο σας.

Χρειάζεται να αλλάξει κλειδιά η πολυκατοικία;

Η αλλαγή κλειδιών δεν είναι απαραίτητη. Η κλειδαριά μπορεί να λειτουργήσει με το κλειδί που έχετε. Αλλαγή κυλίνδρου γίνετε μόνο αν το θέλετε.

Μπορεί να μπει σε όλες τις απλές πόρτες εισόδου;

Φυσικά και η απάντηση είναι ΝΑΙ. Όλες οι πόρτες πλέον μπορούν να γίνουν αυτόματου κλειδώματος.

Το κόστος για κλειδαριά αυτόματου κλειδώματος;

Καταλαβαίνω ότι διαβάζοντας το άρθρο το ερώτημα σας είναι το θα κοστίσει. Για να σας πω εδώ ακριβώς το κόστος είναι πολύ δύσκολο διότι είναι αρκετοί παράγοντες για να σας δώσουμε τιμή. Για να έχετε ακριβής τιμή για την πόρτα σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Για να σας δώσω μια ιδέα θα σας πω ότι ξεκινάνε από 300,00€. Η τιμή που αναφέρω είναι στο περίπου για να έχετε μία ιδέα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πόρτα σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας στείλετε φωτογραφία την πόρτα σας και να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Σε αυτό το άρθρο προσπάθησα να καλύψω πολλές από τις ερωτήσεις που μας κάνετε. Τώρα αν έχεις κάποιο ερώτημα που δεν έχεις πάρει την απάντηση θα χαρούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας και να λύσουμε όποια απορία έχεις.

Μπορείς να μας βρεις και στο TikTok με διάφορα βιντεάκια και να μας γνωρίσεις καλύτερα!

Κλειδαριά αυτόματου κλειδώματος για πόρτα σιδερένια

Κλειδαράς Αφοί Λάσδα από το 1979

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *