Χάσατε και το τελευταίο κλειδί του αυτοκινήτου σας;

Χάσατε και το τελευταίο κλειδί του αυτοκινήτου σας;

Έχασες και το τελευταίο κλειδί που είχες για το αυτοκίνητο σου;


Μην πανικοβάλλεσαι! Για αρχή προσπάθησε να θυμηθείς που το είδες τελευταία φορά. Μην
αναστατώνεσαι, ηρέμησε και συγκεντρώσου στο ποια θα ήταν τα πιθανά σημεία που θα μπορούσες να το έχεις βάλει. Όταν πια έχεις εξαντλήσει τις προσπάθειες, τότε κάλεσε μας.

Μέσα σε λίγες ώρες μπορούμε να έχουμε έτοιμο κλειδί για το αυτοκίνητο σου, όποιας μάρκας και να είναι αυτό.

Ποια είναι η διαδικασία για να βγει κλειδί;


Για να κατασκευαστεί ένα χαμένο κλειδί αυτοκινήτου υπάρχουν δύο διαδικασίες

Ξεκινάμε από των μηχανικό κωδικό, η αποκωδικοποίηση της λάμας του κλειδιού που λειτουργεί τις κλειδαριές. Η άλλη διαδικασία είναι ο προγραμματισμός του immobilizer ή και του τηλεχειρισμού, αν υπάρχει στο αυτοκίνητο από την κατασκευάστρια εταιρεία του.
Ερχόμαστε στο αυτοκίνητο σου, το ξεκλειδώνουμε, παίρνουμε την κλειδαριά του και κατασκευάζουμε το κλειδί (το μηχανικό μέρος). Επιστρέφουμε στο αυτοκίνητο, συνδεόμαστε με ειδικά μηχανήματα και προγραμματίζουμε το κλειδί, για να πάρει μπροστά ο κινητήρας.

Πόσος χρόνος απαιτείται;

Το κάθε αυτοκίνητο έχει διαφορετική διαδικασία προγραμματισμού του immobilizer. Δηλαδή για παράδειγμα, σε κάποια αυτοκίνητα γίνεται με το να συνδεθούμε στο αυτοκίνητο και να γίνει ο προγραμματισμός. Σε άλλα πάλι παίρνουμε μαζί με την κλειδαριά και το immobox του αυτοκινήτου, διαβάζουμε το αρχείο του immobilizer και κάνουμε την εγγραφή.
Η διαδικασία λοιπόν είναι αυτή που καθορίζει και το χρόνο που χρειάζεται. Το σίγουρο είναι, πως για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων μπορούμε να δώσουμε κλειδί αυθημερόν.
Σε κάποια αυτοκίνητα μπορούμε να έχουμε κλειδί εντός μίας μόλις ώρας, όπως για παράδειγμα το smart, σε άλλα όμως μπορεί να χρειαστούν από 3-6 ώρες.

Πόσο θα κοστίσει όλη αυτή η διαδικασία;

Το κόστος καθορίζεται από πολλούς παράγοντες. Τη μάρκα του αυτοκινήτου, τη χρονολογία
κατασκευής του, τον τρόπο κατασκευής του κλειδιού κ.α.
Ενδεικτικά μία τιμή ξεκινάει από 100€ και φθάνει τα 200€. Για περισσότερες λεπτομέρειες και
πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε. Ο υπεύθυνος στον αντίστοιχο τομέα, θα σας ενημερώσει άμεσα για τη μάρκα του αυτοκινήτου που ενδιαφέρεστε.
Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι. Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τη μάρκα του αυτοκινήτου, δεν προκαλείται καμία ζημιά, καμία απολύτως φθορά στο αυτοκίνητο σας.

Ότι πληροφορία χρειάζεστε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102626416 και 6976032760

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *