ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΙΔΙ

Άνοιγμα πόρτας χωρίς κλειδί

Τα τελευταία χρόνια όλοι λίγο πολύ έχετε ακούσει για το άνοιγμα πόρτας χωρίς άγγιγμα, ηλεκτρονικά/ηλετρομηχανικά. Είναι πλέον οι νέες κλειδαριές που μας δίνουν πολλές δυνατότητες στον τρόπο ανοίγματος της πόρτας σας. Οι νέες κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος ηλεκτρονικής ή ηλεκτρομηχανικής λειτουργίας είναι ευρέως γνωστές και όλοι και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν τις νέες κλειδαριές.

Όταν λέμε καινούριες κυκλοφορούν πάνω από 5-7 χρόνια, είναι δοκιμασμένες και είναι σίγουρο πλέον ότι δεν δημιουργούν κανένα απολύτως πρόβλημα, αντιθέτως αυξάνουν την ασφάλεια και την ευκολία χρήσης στην πόρτα. Είναι κατάλληλες και για πόρτες εισόδου πολυκατοικίας, διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων. Προσφέρουν πολλές διαφορετικές δυνατότητες ανοίγματος και κλεισίματος καθώς ακόμα και απομακρυσμένος έλεγχος.

Πολλές εταιρίες έχουν κατασκευάσει διάφορες κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος, καλό όμως πάντα είναι να επιλέγετε επώνυμα πράγματα γενικά για το κλείδωμα της πόρτας. Καλό να κλειδώνει καλά η πόρτα άλλα μην ρισκάρετε να μείνετε εσείς απ΄έξω. Είναι πολύ σημαντικό η καλή και αξιόπιστη λειτουργία της κλειδαριάς μίας πόρτας διότι υπάρχει ο κίνδυνος του εγκλωβισμού.

Η επιλογή της ηλεκτρονική κλειδαριάς έχει να κάνει πάντα με το τη πόρτα έχετε, αν είναι πόρτα εισόδου, πόρτα επαγγελματικής στέγης, πόρτα διαμερίσματος, πόσο σας ενδιαφέρει η ασφάλεια, τι τρόπο χρειάζεστε, θέλετε να ανοίγει η πόρτας όπως για παράδειγμα, με κάρτα, με κωδικό, με το κινητό κ.α.

Το να μετατρέψετε την πόρτα σας από απλή μηχανική κλειδαριά σε αυτόματου κλειδώματος είναι αρκετά εύκολο και μία σύντομη διαδικασία, ανάλογα πάντα όμως και με το είδος της πόρτας. Σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν κλειδαριές και κύλινδροι στο εμπόριο που κάποιος μπορεί εύκολα, χωρίς καμία τεχνογνωσία να μετατρέψει την κλειδαριά του σε ηλεκτρομηχανική. Αν αναρωτιέστε για το κόστος για κάτι σωστό, επώνυμο και αξιόπιστο υπολογίζεται ότι ξεκινάνε από 250€ κατά μέσο όρο και ανεβαίνουν.

Μπορείτε να συμβουλευτείτε τους τεχνικούς μας το πως να επιλέξετε αυτόματο κλείδωμα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε σχετικά με την πόρτα σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *