Ηλεκτρονικές κλειδαριές για πόρτες εισόδου

Ηλεκτρονικές κλειδαριές για κεντρικές εισόδους πολυκατοικιών.
Τρία πράγματα θεωρούνται απαραίτητα για την ασφάλεια της κεντρικής πόρτας στην πολυκατοικία σας:

  1. Η αξιόπιστη κλειδαριά
  2. Να μην εισέρχεται κάποιος που δεν γνωρίζετε
  3. Η πόρτα να είναι πάντα κλειδωμένη (ναι, υπάρχει τρόπος να μην μείνετε εγκλωβισμένοι σε καμία περίπτωση)

Είναι πλέον εφικτό η κάθε πόρτα να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει αυτόματα, αλλά και με ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχουν συστήματα αυτόματου κλειδώματος για όλους τους τύπους πορτών, που σε συνδυασμό με το υπάρχον θυροτηλέφωνο της πολυκατοικίας λειτουργούν εύκολα και απροβλημάτιστα.

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ΔΕΝ ξεκλειδώνουν, αλλά φυσικά και δεν σας εγκλωβίζουν, γιατί πάντα λειτουργούν και ηλεκτρομηχανικά. Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση μπορείτε να ξεκλειδώσετε κανονικά (μηχανικά) με το κλειδί σας όταν θέλετε να βγείτε από την πολυκατοικία σας ή απλά κατεβάζοντας από τη μέσα μεριά το χερούλι της πόρτας η κλειδαριά θα ξεκλειδώσει και κλείνοντας την πόρτα η κλειδαριά θα κλειδώσει ξανά αυτόματα.
Αποκτήστε πλήρη έλεγχο της πόρτα σας, κρατήστε όλους τους αγνώστους έξω από την πολυκατοικία, με αξιόπιστη λειτουργία και ασφάλεια σε υψηλά επίπεδα.

Μία πόρτα η οποία είναι ξεκλείδωτη δεν μπορεί να αποτελεί ασφάλεια, ανοίγει πάρα πολύ εύκολα για τους επιτήδειους και χωρίς απολύτως κανένα θόρυβο. Η πρόσβαση στην είσοδο των πολυκατοικιών είναι πολύ εύκολη από έναν διαρρήκτη. Σίγουρα όμως με την επιλογή του κατάλληλου συστήματος ασφαλείας θα τον αφήσετε απ΄έξω.


Στα καταστήματα μας θα βρείτε επώνυμα συστήματα αυτόματου κλειδώματος, οι τεχνικοί μας θα σας προτείνουν το καλύτερο σύστημα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας για ασφάλεια, αλλά και με πολλές επιλογές στον τρόπο λειτουργίας του. Επιλογές που θα εξυπηρετήσουν όλες τις απαιτήσεις σας για το πώς θα κλειδώνει και ξεκλειδώνει η πόρτα κεντρικής εισόδου, η πόρτα του επαγγελματικού σας χώρου ή η πόρτα του σπιτιού σας.

Ρωτήστε μας για τη δική σας πόρτα και πάρτε άμεσα προσφορά.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2102626416 και 6984944444

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *