Κλειδιά αυτοκινήτων

Κλειδιά αυτοκινήτων

Locksonline.gr

Η σίγουρη λύση για το κλειδί του αυτοκινήτου ή της μηχανή σας!

Χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με συστήματα αιχμής τελευταίας τεχνολογίας μπορεί να δώσει λύσεις για κάθε τύπο αυτοκινήτου. Με ευρωπαϊκή πιστοποίηση και χρόνια καθημερινής εμπειρίας σας κάνουμε τη ζωή εύκολη,  έτσι ώστε όταν χρειάζεται να βγάλετε ένα αντίτυπο του κλειδιού σας ή ένα νέο κλειδί για το όχημά σας να μη ταλαιπωρείστε άδικα. 

Διαθέτουμε ανταλλακτικά κάθε είδους αλλά και ειδικό εξοπλισμό ώστε να αναπαράγουμε κλειδιά αυτοκινήτου ή και μηχανής σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Ο πρωτότυπος κωδικός γνησιότητας του κλειδιού, δεν αλλοιώνεται καθώς η κοπή των κλειδιών γίνεται με τη βοήθεια νέων και εξελιγμένων ηλεκτρονικών μηχανημάτων.

Διαλέξτε ανάμεσα σε ειδικά τηλεχειριστήρια καθώς και προστατευτικές θήκες για τα κλειδιά του οχήματός σας, βρείτε εύκολα και γρήγορα ανταλλακτικά μέρη για τα κλειδιά σας και λύστε το πρόβλημά σας άμεσα. 

Μπορούμε να αναλάβουμε την αντιγραφή κλειδιών με immobilizer και τηλεχειρισμό.  αλλά και την εκ νέου κατασκευή κλειδιών που χάθηκαν, καθώς και κλειδιά απλά αυτοκινήτων και μηχανών.

Κλειδιά αυτοκινήτων

Κλειδωθήκατε έξω από το αυτοκίνητο σας;

Τι γίνεται, λοιπόν, στη περίπτωση που χάσετε το κλειδί σας ή κλειδωθείτε απέξω; Μην ανησυχείτε! Διαθέτουμε κλειδιά με συστήματα τηλεχειρισμού και immobilizer για όλες τις μάρκες και τύπους οχημάτων και οι τεχνικοί μας είναι πλήρως καταρτισμένοι ώστε να ανοίξουν το αυτοκίνητό σας χωρίς να προκαλέσουν ζημιά.

Εάν δεν ξεχάσατε απλώς το κλειδί σας μέσα στο αμάξι αλλά χρειάζεστε και καινούριο, η αντιγραφή του κλειδιού σας γίνεται 50% φθηνότερα σε εμάς σε σύγκριση με την αντιπροσωπεία του αυτοκινήτου σας. Προτιμώντας εμάς το νέο κλειδί σας είναι έτοιμο σε λίγες μόνο ώρες χωρίς να σας στοιχίσει μια περιουσία. 

Ολοκληρωμένες λύσεις για το κλειδί του αυτοκινήτου σας

Χάσατε όλα σας τα κλειδιά; Δεν έχετε τρόπο να ανοίξετε το αυτοκίνητό σας; Δεν μπορείτε να μετακινηθείτε και έχετε μείνει κολλημένοι στο σημείο που βρίσκεστε περιμένοντας την οδική βοήθεια; Κανένα πρόβλημα. Παρέχουμε υποστήριξη όλο το 24ωρο σε όλη την Αττική ώστε να σας εξυπηρετήσει ένας κλειδαράς μας γρήγορα και εύκολα όπου κι αν βρίσκεστε. 

Στην περίπτωση που έχουν χαθεί όλα τα κλειδιά του οχήματός, σε αντίθεση με την αντιπροσωπεία του αυτοκινήτου η οποία χρειάζεται 15 εργάσιμες ημέρες για να σας παρέχει κλειδί, , εμείς στέλνουμε συνεργάτη στον χώρο σας και γίνετε κατασκευή του πρότυπου κλειδιού του οχήματος αυθημερόν. Ναι, καλά καταλάβατε! Την ίδια κιόλας ημέρα θα έχετε διαθέσιμο το νέο σας κλειδί, σε συμφέρουσα τιμή κι έτσι δεν θα χρειαστεί να περιμένετε.

Με τα μηχανήματα αιχμής που διαθέτουμε, ο προγραμματισμός των κλειδιών του αυτοκινήτου σας δεν χρειάζεται να παίρνει παραπάνω από μερικές ώρες. Έτσι την ίδια μέρα έχετε στα χέρια σας το νέο σας κλειδί χωρίς να χρειαστεί να τρέχετε αριστερά και δεξιά. 

Σύστημα ακινητοποίησης αυτοκινήτου 

Το σύστημα ακινητοποίησης οχημάτων εμφανίστηκε πριν μερικά χρόνια και από τότε προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά προστατεύοντας το αυτοκίνητό σας από πιθανή κλοπή και λειτουργώντας πολλές φορές αποτρεπτικά απέναντι σε πιθανούς παραβάτες. 

Τι είναι, όμως, και  πώς λειτουργεί; 

Το σύστημα ακινητοποίησης αυτοκινήτου ή αλλιώς γνωστό με τον αγγλικό όρο car immobilizer, είναι συσκευή ηλεκτρονικού χαρακτήρα που τοποθετείται στο όχημά σας και αναγνωρίζει μόνο συγκεκριμένα ηλεκτρονικά σήματα από το αντίστοιχο κλειδί. Επομένως, χωρίς το σωστό κλειδί αυτοκινήτου, η συσκευή αποτρέπει την εκκίνηση του κινητήρα. Γι’αυτό και τα κλειδιά με immobilizer έχουν γίνει ευρέως διαδεδομένα τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας ένα ακόμα επίπεδο ασφάλειας. 

Επισκευές 

Εάν έχετε φθαρμένα κλειδιά που είναι με τηλεχειρισμό, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μπορούμε να δουλέψουμε και με αυτά! Κάνουμε εύκολα επισκευή της πλακέτας του κλειδιού ώστε η λειτουργία που διεκόπη να συνεχίσει κανονικά. 

Προϊόντα

Πέρα από τα αντίγραφα κλειδιών διαθέτουμε και πολλές θήκες κλειδιών για αυτοκίνητα και μηχανές καθώς και πληθώρα ανταλλακτικών. Διαλέξτε κέλυφη κλειδιών και λαστιχάκια και δείτε τη συλλογή μας από μπρελόκ: δερμάτινα, δύο όψεων, κεντητά αλλά και πάνινα. 

Μάρκες οχημάτων 

Ανακαλύψτε μια τεράστια συλλογή ανταλλακτικών κλειδιών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και μηχανών όπως:

BMW, Chevrolet, Audi, Alfa Romeo, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Lamborghini, Land Rover, Lexus, Opel, Peugeot, Porsche, Man, Mazda, Mercedes, MG, Mini Cooper, Mitsubishi, Nissan, Renault, Rover, SAAB, Scania, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo.  

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημά σας και να βγάλετε εύκολα και γρήγορα αντίγραφα για το κλειδί του αυτοκινήτου ή της μηχανής σας. Από απλά κλειδιά με immobilizer τα οποία διαθέτουν ειδική υποδοχή για chip αλλά μέχρι και κλειδιά με τηλεχειρισμό, η λύση είναι μία: locksonline.gr 

Μπορείτε να μας βρείτε και στο TikTok

Κλειδιά immobilizer Επισκευή κλειδιών αυτοκινήτου Κλειδιά αυτοκινήτου τιμές Αντιγραφή κλειδιών αυτοκινήτου Κλειδαράς αυτοκινήτου Κλειδιά αυτοκινήτου