Κλειδαριές ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες: το κλειδί για την ασφάλειά σας!

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μία διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη για ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας που θα κρατήσουν τους διαρρήκτες μακριά από το σπίτι μας και όσα αγαπάμε. Οι θωρακισμένες πόρτες με κλειδαριές ασφαλείας με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου που εμπιστευόμασταν κάποτε δεν αποτελούν πια ασφαλή επιλογή, αφού οι διαρρήκτες χρειάζονται πλέον μόνο 3-5 λεπτά για να τις ανοίξουν αθόρυβα και χωρίς σημάδια διάρρηξης! Ευτυχώς, όμως, η τεχνολογία δεν μας αφήνει απροστάτευτους. Οι νέες κλειδαριές ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες με μικρό κλειδί και σύστημα defender αποτελούν την ολοκληρωμένη λύση που ψάχνατε για να απαλλαγείτε μια για πάντα από τον φόβο διάρρηξης!


Γιατί να προτιμήσω τις κλειδαριές ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες με μικρό κλειδί και σύστημα defender;

Οι κλειδαριές νέου τύπου με μικρό κλειδί και σύστημα defender είναι εξοπλισμένες έτσι, ώστε να παρέχουν πολλαπλή προστασία και να μπλοκάρουν κάθε προσπάθεια διάρρηξης. Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούνται απαραβίαστες.
Σε αντίθεση με τις παλαιότερες κλειδαριές ασφαλείας με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου, οι κλειδαριές ασφαλείας νέου τύπου διαθέτουν κύλινδρο (ή αλλιώς αφαλό), ο οποίος είναι δυσκολότερο να παραβιαστεί και γι’ αυτό αποτελεί πλέον την πρώτη επιλογή των εταιρειών που κατασκευάζουν πόρτες ασφαλείας. Κάθε κύλινδρος συνοδεύεται από 3-5 κλειδιά ασφαλείας, τα οποία παραδίδονται μαζί με την κάρτα ιδιοκτησίας.

Επιπλέον, οι κλειδαριές αυτές συνδυάζονται με το σύστημα defender, ένα πρωτοποριακό σύστημα που παρέχει αντιδιατρητική προστασία στον κύλινδρο. Πρόκειται για ένα ατσάλινο περίβλημα που βιδώνει στην κλειδαριά και καλύπτει τον κύλινδρο, προστατεύοντάς τον από τις συνηθισμένες μεθόδους διάρρηξης, όπως είναι η θραύση ή το τρύπημα του κυλίνδρου.


Ακόμα κι αν ο επίδοξος διαρρήκτης καταφέρει να βρει τρόπο να αφαιρέσει το defender και να σπάσει τον κύλινδρο, οι κλειδαριές ασφαλείας νέου τύπου σας προσφέρουν έναν επιπλέον τρόπο προστασίας για να είστε βέβαιοι πως η πόρτα σας θα παραμείνει απαραβίαστη. Σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να παραβιάσει την κλειδαριά σας ενώ είναι κλειδωμένη, ο καταπέλτης που διαθέτουν ενεργοποιείται αμέσως και μπλοκάρει τους πιρούς, διασφαλίζοντας έτσι πως η πόρτα σας θα παραμείνει κλειδωμένη.


Όλα τα παραπάνω συμβαδίζουν με τις συμβουλές της αστυνομίας για την αποτροπή διάρρηξης και λειτουργούν εξαρχής αποτρεπτικά για τον διαρρήκτη, αφού γνωρίζει πως θα χρειαστεί πολύ χρόνο και προσπάθεια για να καταφέρει να παραβιάσει μία τέτοια κλειδαριά και όσο αυξάνεται ο χρόνος της προσπάθειας, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες να γίνει αντιληπτός. Έτσι, μπορείτε πλέον να κοιμάστε ήσυχοι όσο το σύστημα ασφαλείας που έχετε επιλέξει κρατά τους διαρρήκτες μακριά!
Στα θετικά γνωρίσματα που έχουν οι κλειδαριές ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες με μικρό κλειδί και σύστημα defender, θα πρέπει να προσθέσουμε ένα ακόμα που αφορά τόσο την ασφάλεια όσο και την εύρυθμη λειτουργία τους. Οι κλειδαριές αυτές διαθέτουν γρανάζι που συμβάλλει στην αθόρυβη λειτουργία και στην ευκολία χρήσης τους.


Ποια κλειδαριά ασφαλείας νέου τύπου να διαλέξω;

Αρχικά, θα πρέπει να τονίσουμε ότι για τη μέγιστη ασφάλειά σας η κλειδαριά νέου τύπου θα πρέπει να αποτελείτε από επώνυμα προϊόντα και όχι από αγνώστου προελεύσεως. Όσον αφορά την ίδια την κλειδαριά, στο locksonline μπορούμε να επιλέξουμε μαζί τον κύλινδρο και το σύστημα defender που ταιριάζουν καλύτερα στις δικές σας ανάγκες, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε στο eshop μας και στο φυσικό μας κατάστημα ώστε να δημιουργήσουμε τον συνδυασμό που θα σας προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια που αναζητάτε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σας λύσουμε κάθε απορία και να δημιουργήσουμε μαζί το ασφαλές περιβάλλον που ονειρεύεστε για εσάς και τα αγαπημένα σας άτομα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *