Κλειδαράς Περιστέρι 24 ώρες

Κλειδαράς Περιστέρι 24 ώρες

Κλειδαράς άμεσης εξυπηρέτησης, έχετε κλειστεί έξω από το σπίτι σας; Αφήσατε τα κλειδιά μέσα στο αυτοκίνητο και έχει κλειδώσει; Τηλεφωνήστε μας, άμεση εξυπηρέτηση από επαγγελματίες τεχνίτες κλειδαράδες. Καλέστε 24 ώρες 2105730533 6984944444

Θέλετε να αλλάξετε την κλειδαρά σας; Αναλαμβάνουμε την αλλαγή και αντικατάσταση όλων των τύπων κλειδαριών. Επίσης αναλαμβάνουμε κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος σε πόρτες εισόδου πολυκατοικιών και επαγγελματικούς χώρους.

Κλειδιά αυτοκινήτων και μηχανών Αντιγραφή όλων των κλειδιών αυτοκινήτων και μηχανών νέας γενιάς με immobilizer και τηλεχειρισμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κλειδιά των αυτοκινήτων μπορείτε να δείτε εδώ

Χάσατε όλα τα κλειδιά του οχήματος σας; Σας κατασκευάζουμε κλειδί αυθημερόν. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει κατασκευή του χαμένου κλειδιού χωρίς να μεταφερθεί το όχημα σας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Υπηρεσίες:

  • Ξεκλείδωμα όλων των πορτών
  • Άνοιγμα αυτοκινήτων
  • Άνοιγμα χρηματοκιβωτίων
  • Αλλαγή κλειδιών
  • Τοποθέτηση κλειδαριών
  • Κλειδαριές ασφαλείας θωρακισμένων πορτών
  • Κλειδιά αυτοκινήτων/μηχανών με immobilizer και τηλεχειρισμό

Εξειδικευμένοι τεχνίτες κλειδαράδες με πολυετή πείρα στο χώρο του κλειδιού και τις κλειδαριάς είναι σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο για την άμεση εξυπηρέτηση σας σε όλες τις έκτακτες περιπτώσεις.

Κλειδαράς Περιστέρι 24 ώρες

Ποιοι είμαστε

Η Αφοι Λάσδα δραστηριοποιείται στο χώρο του κλειδιού και της κλειδαριάς από το 1979. Πρωτοπόροι και συνοδοιπόροι πλέον στην Αφοι Λάσδα, οι γονείς Σωτήρης και Χριστίνα Λάσδα ξεκινούν με το πρώτο κατάστημα στην Κυψέλη, στην οδό Κασταλίας 26, όπου είναι και η έδρα της επιχείρησης.
Η συνεχής αναζήτηση, η δίψα και αγάπη για τεχνογνωσία διατήρησε την οικογενειακή μας επιχείρηση μέχρι και σήμερα.
Η δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη όμως ήταν αυτή που έκανε την Αφοί Λάσδα ν΄ανοίξει τα φτερά της και έτσι το 2004 απλωνόμαστε στην Κηφισιά με το πρώτο μας υποκατάστημα, στην οδό Ομήρου 5 Νέα Ερυθραία. Το 2010 ακολουθεί το δεύτερο υποκατάστημά μας, στην οδό Πετρουπόλεως 21 Ίλιον.

Ως οικογενειακή επιχείρηση για δύο γενιές είμαστε περήφανοι για την κληρονομιά μας, που μας επιτρέπει να επωφεληθούμε από ένα μακροπρόθεσμο όραμα με πεποίθηση και εμπιστοσύνη.

Μέσα σε αυτά τα σχεδόν 40 χρόνια, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια φήμη ως αξιόπιστη επιχείρηση. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, με άριστα υλικά ευρωπαϊκών προδιαγραφών, προσπαθούμε πάντα να διασφαλίσουμε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και προχωρούμε και πιο πέρα από το καθήκον μας, κάνοντας τις συναλλαγές σας μαζί μας όσο το δυνατόν πιο εύκολες και χωρίς άγχος.
Με εμάς μπορείτε να είστε σίγουροι, ότι η ίδια υποστήριξη που λαμβάνετε πριν την πώληση, θα συνεχιστεί και μετά την ολοκλήρωση της.

Κλειδαράς Περιστέρι 24 ώρες

Κλειδαράς Αφοί Λάσδα κοντά σας από το 1979. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *