Πως να επιλέξετε κλειδαριά για την θωρακισμένη πόρτα σας.

Κλειδαριές νέου τύπου για πόρτες θωρακισμένες με μικρό κλειδί και σύστημα defender για πόρτες ασφαλείας. Σκέφτεστε να αλλάξετε την κλειδαριά της θωρακισμένης πόρτα σας και δεν ξέρετε τη να επιλέξετε; Παρακάτω θα δούμε μερικούς βασικούς τρόπους επιλογής για την αναβάθμιση της κλειδαριά σας στην θωρακισμένη πόρτα.

Κλειδαριά με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου

Η τεχνολογία έχει αλλάξει και από το μακρύ κλειδί το τύπου χρηματοκιβωτίου έχει πάει στο μικρό κλειδί με βούλες και σύστημα defender. Αν η πόρτα σας είναι με το κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου αποτελείτε από το κυρίως σώμα της κλειδαριάς, σε αντίθεση με την νέου τύπου κλειδαριά που αποτελείτε από τρία πράγματα, κλειδαριά κυρίως σώμα, κύλινδρος και το προστατευτικό σύστημα προστασίας του κυλίνδρου που ονομάζετε DEFENDER.

Υπάρχει μεγάλη γκάμα κλειδαριών, Defender και κυλίνδρων. Μπορεί να γίνει ο συνδυασμός σύμφωνα με το επίπεδο ασφάλειας που θέλετε αλλά και σύμφωνα με τα χρήματα που διαθέτετε.

Κλειδαριά, Defendrer και κύλινδροι θωρακισμένων πορτών

Υπάρχει μεγάλη γκάμα κλειδαριών να επιλέξετε σύμφωνα με αυτό που θέλετε εσείς και σύμφωνα πάντα με τα χρήματα που διαθέτετε για την πόρτα σας. Οι νέες κλειδαριές αντικαθιστούν πλήρως και χωρίς κανένα πρόβλημα τις κλειδαριές με το κλειδί χρηματοκιβωτίου που έχει η πόρτα σας.

Τι κόστος έχει η αναβάθμιση της πόρτας με νέου τύπου κλειδαριά

Το κόστος για την αναβάθμιση της πόρτας εξαρτάται από την κλειδαριά που έχει η πόρτα σας, τι κλειδαριά θα επιλέξετε, τι ασφάλεια και τι ποιότητα θέλετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *