Πως να επιλέξετε κύλινδρο (αφαλό) για την πόρτα σας

Θέλετε να αγοράσετε κύλινδρο ή αλλιώς αφαλό για την πόρτα σας, έχετε ερωτήματα όπως: Πως να επιλέξετε κύλινδρο, τι διάσταση χρειάζεται η πόρτα σας, τι επίπεδο ασφάλειας να έχει, να είναι αρίστης ποιότητας κ.α.

Δείτε παρακάτω μερικά κριτήρια και τρόπους για να επιλέξετε κύλινδρο. Πως να επιλέξετε, τι να επιλέξετε, πως να βρείτε την διάσταση που χρειάζεται η πόρτα που θέλετε να αλλάξετε κλειδιά:
Αρχικά, που θέλετε να τοποθετήσετε τον κύλινδρο τον οποίο ενδιαφέρεστε να αγοράσετε, δηλαδή αν είναι για πόρτα εισόδου σημαίνει ότι λειτουργεί πολύ περισσότερες φορές από έναν κύλινδρο, που είναι για ένα διαμέρισμα. Στην περίπτωση της εισόδου πολυκατοικίας θα επιλέξετε έναν κύλινδρο με υψηλή ποιότητα και αντοχή. Για το διαμέρισμα σας θα επιλέξετε έναν κύλινδρο που να παρέχει υψηλή ασφάλεια.

Για είσοδο πολυκατοικίας

Επιλέξτε έναν επώνυμο κύλινδρο, που είναι δοκιμασμένος, οι κύλινδροι υψηλής ποιότητας αντέχουν στην χρήση. Μία είσοδο πολυκατοικίας θα ανοίξει και θα κλείσει πολλές φορές μέσα στην ημέρα, χρειάζονται πολλά αντίγραφα κλειδιών, ανάλογα τα διαμερίσματα που έχει μια πολυκατοικία μπορεί να χρειαστείτε 10, 20, 30 αντικλείδια. Οι χαμηλοί ποιότητας κύλινδροι δεν μπορούν να λειτουργούν με πολλά αντίγραφα και αν λειτουργήσουν θα είναι για λίγο και μετά θα πρέπει να αλλάξετε και πάλι κύλινδρο και κλειδιά για όλη την πολυκατοικία. Αυτό ισχύει είτε επιλέξετε κύλινδρο με απλό κλειδί είτε επιλέξετε κύλινδρο με ασφαλείας κλειδί.

Για το διαμέρισμα σας

Μπορείτε να επιλέξετε ότι κύλινδρο νομίζετε ότι καλύπτει τις ανάγκες σας στην ασφάλεια σας.

Το είδος της πόρτας

Ανάλογα την πόρτα επιλέγετε την διάσταση του κυλίνδρου. Το κάθε είδος πόρτας παίρνει δική της διάσταση.Η διάσταση του κυλίνδρου είναι ανάλογα με την πόρτα, ξύλινη, αλουμινίου, θωρακισμένη, σιδερένια κ.α.

Ωστόσο κάποιες πόρτες έχουν συγκεκριμένη διάσταση: Ξύλινη πόρτα, η συνήθης διάσταση κυλίνδρου είναι 60mm 27×33 ή 30×30 η συγκεκριμένη διάσταση κυλίνδρου είναι συνήθης για σιδερένιες πόρτες και για πόρτες αλουμινίου σειρά 100. Πιο καινούριες πόρτες αλουμινίου χρησιμοποιούν διάσταση 75mm 30×45 ή 80mm 30×50, Θωρακισμένες πόρτες 80mm 30×50. Οι παραπάνω διαστάσεις είναι ενδεικτικές, καλό είναι να μετρήσετε τον κύλινδρο που έχει η πόρτα σας πριν προχωρήσετε στην αγορά του. Δείτε παρακάτω πως γίνετε η μέτρηση του κυλίνδρου

Βρείτε στο locksonline κυλίνδρους όλων των τύπων. Μπορούμε να σας καλύψουμε σε κάθε ανάγκη και κάθε απαίτηση που μπορείτε να έχετε. Κατόπιν παραγγελίας κατασκευάζουμε κυλίνδρους απλούς αλλά και ασφαλείας σε ότι διάσταση χρειάζεστε, όπως και με όσα αντίγραφα κλειδιών θέλετε αλλά και σε ομάδες με ίδιο κλειδί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *