Αυτόματο κλείδωμα σε πόρτα πολυκατοικίας

Αυτόματο κλείδωμα σε πόρτα πολυκατοικίας

Για να αποτελεί μία πόρτα ασφάλεια πρέπει να είναι κλειδωμένη. Οι πόρτες των πολυκατοικιών είναι από τους ποιο συχνούς στόχους των διαρρηκτών, είναι πάντα ξεκλείδωτες και ανοίγουν αθόρυβα και σε χρόνο 0. Όταν ο κακοποιός καταφέρει να εισβάλει στην είσοδο της πολυκατοικίας τότε όλα για εκείνον γίνονται πιο εύκολα. Αν καταφέρετε να τον/τους αφήσετε έξω από την είσοδο τότε αυτομάτως αυξάνετε και η ασφάλεια του διαμερίσματος σας.

Σε πολλές εισόδου πολυκατοικιών αφήνετε για παράδειγμα τα ποδήλατα. Ξέρετε πόσες φορές μας έχει τύχει να μας αναφέρουν πελάτες μας ότι τους άρπαξαν τα ποδήλατα και άλλα αντικείμενα αξίας από την είσοδο; Είναι πάρα πολλές οι περιπτώσεις κλοπής από εισόδους πολυκατοικιών. Είναι ένας εύκολος στόχος διότι όπως και προανέφερα είναι μία πόρτα ξεκλείδωτη.

Μπορείτε και υπάρχει ο τρόπος για να μείνουν έξω οι επιτήδειοι. Η λύση είναι οι νέες κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος. Όλες οι πόρτες πλέον μπορούν να γίνουν αυτόματου κλειδώματος και ξεκλειδώματος φυσικά. Με τα υπάρχον θυροτηλέφωνα σας ξεκλειδώνετε την πόρτα της εισόδου.

Οι ηλεκτρομηχανικές κλειδαριές χρησιμοποιούνται αρκετά χρόνια. Προσφέρουν υψηλή ασφάλεια αφού κλειδώνουν 24 ώρες, είναι εύκολες στην χρήση και μπορούν να καλύψουν τόσο τις οικιακές πόρτες όσο και επαγγελματικούς χώρους.

Κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος υπάρχουν για όλους τους τύπους πορτών. Μπορείτε στο locksonline.gr να δείτε και να πάρετε μία ιδέα από συστήματα αυτόματου κλειδώματος.

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση κλειδαριών ασφαλείας. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την δικής σας πόρτα, για την πόρτα της πολυκατοικίας ή για τον επαγγελματικό σας χώρο επικοινωνήστε μαζί μας. Για να πάρετε προσφορά και έγκυρες πληροφορίες θα είναι καλύτερο να μας στείλετε την πόρτα σας φωτογραφία.

Αυτόματο κλείδωμα σε πόρτα πολυκατοικίας
Αυτόματο κλείδωμα σε πόρτα πολυκατοικίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *