Αφήστε τους διαρρήκτες έξω από το σπίτι σας

Το να μείνουν οι διαρρήκτες έξω από την περιουσία σας, δεν είναι και τόσο δύσκολο αρκεί να μην αμφισβητήσετε τουλάχιστον τους βασικούς κανόνες ασφάλειας. Έχω αναφέρει πολλές φορές ότι η ασφάλεια βασίζετε στο χρόνο, όπως καλά καταλάβατε εννοώ το χρόνο που χρειάζεται μία κλειδαριά για να ανοίξει με διάρρηξη. Αν σας ενδιαφέρει το θέμα ασφάλεια ή αν έχετε την απορία αν όντως μπορείτε να είστε ασφαλείς διαβάστε παρακάτω.

Όπως αναφέρω παραπάνω η ασφάλεια βασίζετε στο χρόνο, επομένως αν η κλειδαριά σας μπορεί να αντισταθεί στην διάρρηξη για πάνω από 2 λεπτά τότε ναι έχετε πολύ μεγάλες πιθανότητες ο κλέφτης να επιλέξει μία άλλη πόρτα και όχι την δική σας. Ο χρόνος που αναφέρω δεν είναι τυχαίος αλλά είναι μετά από στατιστική έρευνα της Ελληνικής αστυνομίας όπου και μπορείτε να επισκεφθείτε και να διαβάσετε πως δεν θα πέσετε θύμα διάρρηξης.

Υπάρχουν κλειδαριές που ανοίγουν στο δευτερόλεπτο χωρίς ίχνος θορύβου. Πως θα αισθανόσασταν αν η κλειδαριά του σπιτιού σας άνοιγε σε δευτερόλεπτα χωρίς κανένα απολύτως θόρυβο; Μπορείτε σε αυτό το σημείο να κάνετε μία παύση και να σκεφτείτε την παραπάνω ερώτηση.

Αν λοιπόν αναρωτιέστε αν μπορείτε να είστε ασφαλείς η απάντηση είναι ναι μπορείτε. Η ασφάλεια του χώρου σας είτε του σπιτιού είτε του επαγγελματικού σας δεν είναι στην τύχη της. Κορυφαίοι οίκοι κατασκευής κλειδαριών έχουν ειδικά τμήματα μελέτης και κατασκευής κλειδαριών. Η τεχνολογία και συνδυασμό με την τεχνογνωσία φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στην πόρτα σας.

Για να χαρακτηριστεί μία κλειδαριά αδιάρρηκτη, δεν φτάνει να το πει η εκάστοτε εταιρεία υπάρχουν αρμόδια υπουργία που ελέγχουν το προϊόν αν πληρή τους κανονισμούς και στην συνέχεια παίρνουν πιστοποίηση ως προς την ασφάλεια και την αξιόπιστη λειτουργία. Για παράδειγμα ο οίκος κατασκευής κυλίνδρων και κλειδαριών Cisa αν θέλετε επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο Cisa κανονισμοί και πιστοποιητικά να πάρετε μία ιδέα και φυσικά να μάθετε πως μία κλειδαριά ή ένας κύλινδρος έχει πιστοποιήσεις και τους κανονισμούς που πρέπει να πληρούν.

Επιλέξτε επώνυμες κλειδαριές και κυλίνδρους αν θέλετε να έχετε ασφάλεια

Με όλα τα παραπάνω έχετε πάρει μία ιδέα στο πως μπορείτε να επιλέξετε κλειδαριά και κύλινδρο για την πόρτα σας. Βασικά στην ουσία αναλύσαμε ένα από τα πολλά κριτήρια που πρέπει να έχετε υπόψην σας αν θέλετε να είστε ασφαλείς και τελικά να αφήσετε τον κακοποιώ να κοιτάει την πόρτα σας.

Φυσικά υπάρχουν και άλλοι παράμετροι για την μέγιστη ασφάλεια σας που έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές. Έχουμε έχουμε φτιάξει και συνεχώς φτιάχνουμε βίντεο με θέματα γύρω από την ασφάλεια. Αν θέλετε να δείτε βιντεάκια μας μπορείτε να επισκεφθείτε το λογαριασμό μας στο TikTok

Κλειδαριές θωρακισμένων πορτών νέας γενιάς

Αναβαθμίστε την ασφάλεια της θωρακισμένης πόρτα σας

Αυτόματο κλείδωμα σε πόρτα εισόδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *