Υπάρχει ασφάλεια;

Υπάρχει ασφάλεια;

Αυτό το άρθρο θα είναι σύντομο και περιεκτικό. Δεν έχω σκοπό να αναλύσω, θα έχει ένα διαφορετικό στυλ, θα γράψω αυτό το άρθρο με απλές λέξεις. Θέλω να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα όσο ποιο απλά γίνετε.

Ένα ερώτημα που απαντάω καθημερινά στο μαγαζί μου ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ; Μαντέψτε τώρα, πολύς κόσμος σε αυτήν την ερώτηση απαντάει μόνος του “έλα μωρέ δεν υπάρχει ασφάλεια”. Εκείνη την στιγμή αν απαντήσω αυτό που πρέπει θα φανώ αγενής!! Εδώ σε αυτό το άρθρο ίσως φανώ και λίγο αγενής αλλά έχω το σκοπό μου.

Ο σκοπός μου είναι με απλά λόγια να σας πω τι είναι ασφάλεια και αν υπάρχει. Έχω πει σε πολλά άρθρα την εξής φράση ΌΤΙ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ!!! Μία κλειδαριά καθορίζετε ότι είναι ασφαλείς αν αργεί να ανοίξει, αν για την διάρρηξη χρειάζεται χρόνο και θόρυβο για να ανοίξει. Ο κλέφτης έχει το φόβο δεν μπορεί να κάνει φασαρία για να μην γίνει αντιληπτός. Οπότε θα πω πως υπάρχει ασφάλεια, είναι διαφορετικό να έχεις στην πόρτα σου μία κλειδαριά που θέλει 1 λεπτό για να ανοίξει και άλλο να έχεις μία κλειδαριά που για να ανοίξει θέλει ειδικά εργαλεία και πολύ θόρυβο. Η καθυστέρηση είναι αυτή που θα σε σώσει.

Οι άνθρωποι που φωνάζουν δεν υπάρχει ασφάλεια είναι αυτοί που δεν πληρώνουν την ασφάλεια. Δυστυχώς η ευτυχώς σε αυτήν την ζωή ότι πληρώνεις παίρνεις είναι απλό. Δεν μπορείτε να ζητάτε την φθηνότερη κλειδαριά και να έχετε την απαίτηση να προσφέρει ασφάλεια. Μια φθηνή κλειδαριά είναι αμφιβόλου ποιότητας κινδυνεύετε ακόμα και κλειδωθείτε μέσα, δεν μπορείτε να έχετε την απαίτηση να προσφέρει και ασφάλεια.

Υπάρχουν στο εμπόριο αξιόλογες κατασκευάστριες εταιρίες κλειδαριών που σας προσφέρουν ασφάλεια και μπορείτε να κοιμάστε με το κεφάλι σας ήσυχο. Να μην επιλέγετε κλειδαριές που είναι αγνώστου προέλευσης και κατασκευής διότι δεν περνάνε έλεγχο. Μία κλειδαριά που είναι από επώνυμο εργοστάσιο περνάει ελέγχους από αρμόδια υπουργία και τμήματα ελέγχου ασφάλειας.

Μπορείτε να βρείτε εδώ στο locksonline.gr και άλλα άρθρα που σας προτείνουμε εταιρείες κλειδαριών αξιόλογες, καθώς και άρθρα που αφορούν την ασφάλεια.

Το να αφήσετε το κλέφτη να κοιτάει την πόρτα σας είναι στο χέρι σας. Μην τον αφήσετε να κλέψει και να καταστρέψει την περιουσία σας.

Κλειδαράς Αφοί Λάσδα, η ασφάλεια σας είναι προτεραιότητα μας!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *