Κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου γιατί πρέπει να το αλλάξω.

Κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου γιατί πρέπει να το αλλάξω.

Έχεις θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου, έχεις απορίες γιατί λέμε πρέπει να γίνει αντικατάσταση με νέου τύπου. Έχουμε ανεβάσει και αρκετά βιντεάκια στο Τικ Τοκ που σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να την αλλάξετε. Η αλλαγή είναι απαραίτητη όχι μόνο για θέματα ασφάλειας αλλά και θέμα λειτουργικότητας. Αν κάνετε χρήση της κλειδαριάς και είναι πάνω από 10 χρόνων πρέπει να αλλαχτεί να για μην κλειδωθείτε.

Οι απορίες και οι ερωτήσεις είναι πολλές οπότε σκέφτηκα να γράψω αυτό εδώ το άρθρο για να λύσω μερικές από τις ερωτήσεις σας.

Παρακάτω θα γράφω ερωτήματα δικά σας και θα έχουν και τις απαντήσεις:

Γιατί να αλλάξω κλειδαριά;

  • Είναι μία τεχνολογία 30 χρόνων και άνω με αποτέλεσμα να την ανοίγουν οι διαρρήκτες αθόρυβα σε 1 λεπτό
  • Οι κλειδαριές αυτές έχουν διάρκεια ζωής από 10 έως 15 χρόνια ανάλογα με την χρήση
  • Αν η κλειδαριά σας είναι χρησιμοποιημένη καλό είναι να την αλλάξετε πριν να κλειδωθείτε μέσα ή έξω και χρειαστείτε και κλειδαρά να σας ανοίξει, οπότε θα χαλάσετε επιπλέον χρήματα και χρόνο.

Όλα ανοίγουν γιατί να αλλάξω κλειδαριά;

Έχουμε γράψει σχετικό άρθρο που εξηγούμε που βασίζετε η ασφάλεια. Ασφαλείς μία πόρτα είναι όταν θέλει πάνω από 10 λεπτά να ανοίξει και χρειάζεται ιδικά εργαλεία και θόρυβο. Οι κλέφτες δεν επιλέγουν την πόρτα που για να ανοίξει κάνει θόρυβο, επιλέγουν την κλειδαριά που ανοίγει χωρίς θόρυβο. Έχουν το φόβο να μην γίνουν αντιληπτοί. Αυτό λοιπόν που θα σας σώσει από πιθανή διάρρηξη είναι ο χρόνο και ο θόρυβος.

Ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει αλλά το θέμα είναι σε πόσο χρόνο!!!!!

Είναι απλό άλλο να έχεις μια κλειδαριά που ανοίγει σε 1 λεπτό αθόρυβα και άλλο να έχεις μια κλειδαριά που για να ανοίξει θέλει χρόνο και θόρυβο.

Θα χαλάσει η πόρτα μου για να γίνει αλλαγή της κλειδαριάς;

Στην αλλαγή της κλειδαριά αναβαθμίζετε η πόρτα σας, γίνετε σε όλα τα σημεία κλειδώματος service γίνετε η πόρτα σας ξανά καινούρια για άλλα τόσα χρόνια.

Γίνετε πατέντα στην πόρτα για να γίνει αλλαγή κλειδαριάς σε νέου τύπου;

Όχι δεν γίνετε καμία πατέντα στην πόρτα σας, υπάρχει αντίστοιχη κλειδαριά με αυτήν που έχει η πόρτα σας σε νέου τύπου.

Πόσο κοστίζει η κλειδαριά νέου τύπου για θωρακισμένη πόρτα;

Το κόστος έχει να κάνει με την υπάρχον κλειδαριά της πόρτα σας, καθώς και από το επίπεδο ασφάλειας που θέλετε να έχει η πόρτα σας. Ένα ενδεικτικό κόστος κατά προσέγγιση είναι ΑΠΟ 190,00€. Η τιμή τονίζω είναι κατά προσέγγιση, για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας διότι θα πρέπει να γνωρίζουμε τι κλειδαριά έχει η πόρτα σας καθώς και τι επίπεδο ασφάλειας θέλετε.

Αν έχετε κάποια ερώτηση που δεν βρήκατε την απάντηση εδώ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2102626416 μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες της πόρτα σας στο 6984944444 και να σας δώσουμε προσφορά για την δική σας πόρτα και σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματα μας να δείτε από κοντά όλες τις νέες κλειδαριές για πόρτες θωρακισμένες

Διευθύνσεις καταστημάτων και τηλέφωνα επικοινωνίας:

  • Κασταλίας 26 Κυψέλη 2108816000
  • Ομήρου 5 Νέα Ερυθραία 2106201111
  • Πετρουπόλεως 21 Ίλιον 2102626416

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να σας βοηθήσουμε!!

Προσπάθησα να δώσω απλά όσες πιο πολλές απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, αν όμως έχετε ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί θα χαρούμε να μας καλέσετε ή να επισκεφθείτε τα καταστήματα μας.

Κλειδαράς Αφοί Λάσδα με αξιοπιστία και συνέπεια από το 1979.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *