Απώλεια κλειδιών

Απώλεια κλειδιών

Έχετε χάσει ή σας έχουν κλέψει ένα ζεύγος κλειδιών από το σπίτι σας, το γραφείο ή από το αυτοκίνητο σας; Αν τα κλειδιά τα χάσατε κάπου μακριά χωρίς κάποιο στοιχείο τότε δεν κινδυνεύετε να πέσετε θύμα κλοπής. Αν όμως τα κλειδιά που χάσατε είχαν στοιχεία ή κλάπηκαν μαζί με την τσάντα σας ή πολύ κοντά από την πόρτα ή από το αυτοκίνητο τότε θα πρέπει άμεσα να προβείτε σε αλλαγή των κλειδιών. Αν έχουν στοιχεία για το που ανήκουν τα κλειδιά σύντομα θα έχετε ανεπιθύμητες επισκέψεις και απώλεια περιουσιακών στοιχείων ή οχήματος.

Χάσατε κλειδιά από πόρτα σπιτιού ή του γραφείου σας

Αν τα κλειδιά που χάσατε είναι από την πόρτα του σπιτιού σας ή του γραφείου σας θα πρέπει να κάνετε αλλαγή κλειδιών αλλάζοντας τον κύλινδρο ή ολόκληρη την κλειδαριά ανάλογα με την πόρτα.

Απώλεια κλειδιών αυτοκινήτου

Σας έκλεψαν, χάσατε η έχετε υποψίες ότι και κάποιος άλλος έχει στην κατοχή του το κλειδί του αυτοκινήτου σας. Υπάρχει λύση και τρόπος να γίνει αλλαγή του κωδικού του κλειδιού και να μην μπορέσει αυτός που έχει στην κατοχή του το κλειδί να ανοίξει το αυτοκίνητο σας. Επίσης θα κάνουμε και διαγραφεί του κλειδιού από το αυτοκίνητο έτσι ώστε να μην έχει την δυνατότητα να το βάλει μπροστά.

Σε κάθε περίπτωση αν διαπιστώσετε ότι έχετε απώλεια κλειδιών, αν τα κλειδιά σας έχουν χαθεί με στοιχεία κοντά στο όχημα ή κοντά στο ακίνητο σας τότε καλό είναι άμεσα να κάνετε αλλαγή των κλειδιών διότι σύντομα θα έχετε ανεπιθύμητους επισκέπτες καθώς και μεγάλο κίνδυνο να απώλεια περιουσιακών στοιχείων ή απώλεια του οχήματος που σας έχουν πάρει τα κλειδιά.

Όσο για το τι θα κοστίσει αυτό το καθορίζει η πόρτα αν είναι για ακίνητο σίγουρα παίζει ρόλο η χρονολογία και η μάρκα του αυτοκινήτου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 6984944444 και 2102626416 άμεσα ένας εξειδικευμένος τεχνικός κλειδαράς θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Με την αξιοπιστία και την εγγύηση του κλειδαρά Αφοί Λάσδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *