Onguard locks

Onguard locks ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Πηγή για το παρακάτω άρθρο είναι η επίσημη ιστοσελίδα της ONGUARD

Οι πατενταρισμένοι μηχανισμοί X4P Quattro Bolt, X2P Double Bolt και X2P Dual Lock Down της OnGuard ασφαλίζουν και τις δύο πλευρές για ένα διπλό πλεονάζον σύστημα που αντιστέκεται στην επίθεση από τράβηγμα, γρύλο και αδιάκριτο. Και οι κλειδαριές SBC Steel Ball Combo της OnGuard που μπορούν να ρυθμιστούν από το χρήστη διαθέτουν ένα σύστημα γραναζιών κλικ υψηλής ασφάλειας που αντιστέκεται στο μάζεμα και στο τράβηγμα. Με απλά λόγια, η τεχνολογία κλειδώματος OnGuard σημαίνει μέγιστη ασφάλεια.

Φυσικά οι κλειδαριές OnGuard προσφέρουν την καλύτερη ασφάλεια στην επιχείρηση. Αλλά πέρα ​​από αυτό, οι κλειδαριές OnGuard είναι γεμάτες με φιλικές προς το χρήστη, χαρακτηριστικά προστιθέμενης αξίας που κάνουν το κλείσιμο της πώλησης slam dunk. Από την προστασία από την επιλογή, το τράβηγμα, το τρύπημα και την προστασία από χτυπήματα του νέου Z-Cylinder έως τις νέες διπλές επιστρώσεις από καουτσούκ μέχρι το νέο στήριγμα στήριξης Twist Lock, κανείς δεν σας προσφέρει περισσότερα από το OnGuard.


X4P.jpg

Μπουλόνι X4P Quattro

Ο μηχανισμός X4P Quattro Bolt ασφαλίζει το αγκίστρωμα στην εγκάρσια ράβδο σε τέσσερα σημεία μεγιστοποιώντας τη δύναμη για να αντιστέκεται στο τράβηγμα, το γρύλο, το αδιάκριτο και το στρίψιμο.


Διπλό μπουλόνι X2P

Ο μηχανισμός διπλού μπουλονιού X2P ασφαλίζει και τις δύο πλευρές του αγκίστρου στην εγκάρσια ράβδο για υψηλή αντοχή στο τράβηγμα, το γρύλο και το αδιάκριτο.

X2P-Bolt.jpg

X2P.jpg

X2P Dual Lock Down

Λουκέτα με μηχανισμούς X2P Dual Lock Down ασφαλίζουν και τις δύο πλευρές του δεσμού για απόλυτη αντίσταση έλξης.


Διπλό μπουλόνι X2P

Κλειδαριές καλωδίων με μηχανισμούς X2P Dual Lock Down ασφαλίζουν το καλώδιο για να κλειδώνει την κεφαλή σε δύο σημεία για υψηλή αντίσταση στο τράβηγμα και το στρίψιμο.

X2P-Double-Bolt.jpg

SBC.jpg

Ατσάλινη Μπάλα Combo

Οι κλειδαριές Steel Ball Combo χρησιμοποιούν ένα ομαλό, χαλύβδινο σύστημα γραναζιών μπάλας που αντέχει στο μάζεμα και στο τράβηγμα.


Ζ-κύλινδρος

Το Z-Cylinder προσφέρει υψηλή προστασία από το πάτημα και διαθέτει τεχνολογία BumpBlockTM που καθιστά τα πλήκτρα bump άχρηστα. Ο μηχανισμός κλειδώματος περιβάλλεται από εξαιρετικά σκληρυμένο χάλυβα για να αντέχει στο τρύπημα ή στο τράβηγμα.

  • Η μοναδική κατασκευή καθιστά το Z-Cylinder ουσιαστικά ανθεκτικό στην επιλογή
  • Το BumpBlock καθιστά τα πλήκτρα bump άχρηστα
  • Ο μηχανισμός με περίβλημα από εξαιρετικά χάλυβα καταστρέφει τη διάτρηση
Ζ Κλειδαριά κύλινδρος

Πλήκτρα κοπής με λέιζερ
Onguard locks

Onguard locks

Κλειδιά κοπής με λέιζερ

Οι κλειδαριές εξοπλισμένες με συστήματα Z-Cylinder διατίθενται στάνταρ με 4 πλήκτρα κοπής με λέιζερ συν 1 κλειδί μικροφωτισμού για νυχτερινή χρήση και μπορούν να κλειδωθούν όπως και άλλες κλειδαριές OnGuard Z-Cylinder. Σε περίπτωση που χρειάζονται αντικατάσταση κλειδιών, απλώς καλέστε το OnGuard και με τον κωδικό κλειδιού σας (ή εγγραφείτε ηλεκτρονικά μετά την αγορά) και τα κλειδιά αντικατάστασης μπορούν να σας σταλούν με ελάχιστη χρέωση.


GLO – Combo

Τέρμα να χαζεύουμε συνδυασμούς στο σκοτάδι. Οι κλειδαριές μας Doberman και Terrier Combo Glo διαθέτουν οπίσθιο φωτιζόμενο ποτήρι για ευκολία στη χρήση μετά το σκοτάδι.


*Μοντέλα 8031GLO, 8061 & 8062

GLO Combo

Στήριγμα Twist Lock QR

Στήριγμα Twist Lock QR

Οι κλειδαριές καλωδίων OnGuard είναι εξοπλισμένες με τη νέα βάση στήριξης TwistLock QR που είναι ένας πλήρης επανασχεδιασμός που προσφέρει βελτιωμένη ευκολία στη χρήση. Απλώς συνδέστε το βραχίονα στερέωσης γενικής χρήσης σε οποιοδήποτε σωλήνα, τοποθετήστε το εξάρτημα ασφάλισης “T” και στρίψτε. Για να απελευθερώσετε, πιέστε τον πορτοκαλί μοχλό απελευθέρωσης και στρίψτε. Το να κουβαλάς την κλειδαριά σου δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο.


Snap Lock QR Bracket

Οι κλειδαριές U-Locks και οι κλειδαριές καλωδίων OnGuard είναι εξοπλισμένες με ένα γενικό στήριγμα στήριξης που λειτουργεί με σωλήνα ποδηλάτου οποιουδήποτε μεγέθους (22mm-80mm). Επιπλέον, η ευέλικτη σχεδίαση επιτρέπει μια ποικιλία επιλογών τοποθέτησης – κάτω σωλήνας, επάνω σωλήνας, στύλος καθίσματος, μετατόπιση, οποιεσδήποτε παρεμβολές με καλώδια, κλουβιά μπουκαλιών νερού ή άλλα αξεσουάρ. Το μαλακό καουτσούκ δεν θα βλάψει το φινίρισμα του ποδηλάτου.

Snap Lock QR Bracket

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Περισσότερη Προστασία

Νέες διπλές επικαλύψεις από καουτσούκ σε εγκάρσιες ράβδους και δεσμίδες U-lock και κεφαλές κλειδαριάς καλωδίων συμβάλλουν στην προστασία του χρώματος και των φινιρισμάτων, ενώ τα μεταλλικά και χοντρά ελαστικά ακραία καπάκια προστατεύουν από χτυπήματα και χτυπήματα. Οι κύλινδροι Z διαθέτουν νέες αυτόματες και χειροκίνητες στεγανοποιήσεις κλειδιών για να κρατούν το νερό, τη βρωμιά και το τρίμμα έξω από το εσωτερικό κλειδώματος. Οι συνολικές ανοχές είναι πιο αυστηρές για καλύτερη εφαρμογή και αυξημένη αντοχή στα στοιχεία. Τα καλύμματα των αλυσίδων είναι κεντημένα, δεν έχουν σήτα, για καλή εμφάνιση που διαρκεί και διαθέτουν γλωττίδες Velcro για να κρατούν τα καλύμματα στη θέση τους για να προστατεύουν το χρώμα και τα φινιρίσματα. Τα καλώδια διαθέτουν σκληρές επιστρώσεις βινυλίου τόσο στα καλώδια όσο και στα σφηνώματα για μακροχρόνια αντοχή και προστασία.

Πηγή των παραπάνω πληροφορίων είναι η ιστοσελίδα https://onguardlock.com/technolog

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *