Η Αφοι Λάσδα δραστηριοποιείται στο χώρο του κλειδιού και της κλειδαριάς από το 1979. Πρωτοπόροι και συνοδοιπόροι πλέον στην Αφοι Λάσδα, οι γονείς Σωτήρης και Χριστίνα Λάσδα ξεκινούν με το πρώτο κατάστημα στην Κυψέλη, στην οδό Κασταλίας 26, όπου είναι και η έδρα της επιχείρησης.
Η συνεχής αναζήτηση, η δίψα και αγάπη για τεχνογνωσία διατήρησε την οικογενειακή μας επιχείρηση μέχρι και σήμερα.
Η δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη όμως ήταν αυτή που έκανε την Αφοί Λάσδα ν΄ανοίξει τα φτερά της και έτσι το 2004 απλωνόμαστε στην Κηφισιά με το πρώτο μας υποκατάστημα, στην οδό Ομήρου 5 Νέα Ερυθραία. Το 2010 ακολουθεί το δεύτερο υποκατάστημά μας, στην οδό Πετρουπόλεως 21 Ίλιον.

Ως οικογενειακή επιχείρηση για δύο γενιές είμαστε περήφανοι για την κληρονομιά μας, που μας επιτρέπει να επωφεληθούμε από ένα μακροπρόθεσμο όραμα με πεποίθηση και εμπιστοσύνη.

Μέσα σε αυτά τα σχεδόν 40 χρόνια, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια φήμη ως αξιόπιστη επιχείρηση. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, με άριστα υλικά ευρωπαϊκών προδιαγραφών, προσπαθούμε πάντα να διασφαλίσουμε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και προχωρούμε και πιο πέρα από το καθήκον μας, κάνοντας τις συναλλαγές σας μαζί μας όσο το δυνατόν πιο εύκολες και χωρίς άγχος.
Με εμάς μπορείτε να είστε σίγουροι, ότι η ίδια υποστήριξη που λαμβάνετε πριν την πώληση, θα συνεχιστεί και μετά την ολοκλήρωση της.

Προσφέρουμε μια τεράστια ποικιλία υπηρεσιών και είμαστε πλήρως διαπιστευμένοι για να εκτελέσουμε οτιδήποτε αναλάβουμε. Η ποιότητα της δουλειάς μας όπως και η εμπιστοσύνη σας, μας ωθούν να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, ώστε να είμαστε σε θέση να παρέχουμε τεχνικές υψηλών προδιαγραφών.
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εμάς ή οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.